Ajd bar si se riješio gada!
Ovo i nije loša ideja..Izvorno postao zerobravo
Nadam se da mi neće zatrebati![]()
eto, šta da vam kažem... svima puno hvala! riješio sam ga se..... evo a koji način (ako netko pokupi istog):
C:\Windowsi obrisati ovo (tu se razmnožio):
system.exe
system.ini
system16.exe
system16.ini
vbstub.exe
vbsub.ini
Restartak komp i start->run-> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run
obrisati sve programe koji se čine "nepoznatima", al ja ih nisam imao čim sam obrisao ove "aplikacije" koje su se razmnožile u c:\windows.
stvarno svima puno hvala, sve ste zaslužili jednu veliku "zelenu kocketinu", nadam se da su je i svi dobili, ko ju nema, a da se potrudio mi pomoći, obavezno nek se javi. oduševljen sam nekim ljudima....
nego pošto je naslov takav kakav je, možda bi i dalje ova tema poslužila svrsi, ako tko nadje virus i da ga se ne zna riješit, ovdje pukne svoj problem.....
svi ovi programi bi možda riješili problem, nisam ih imao prilike istestirat, jer mi je XLR8R poslao gdje se libHide.dll razmnoži, i bez problema se mogu ručno obrisati te aplikacije. naravno prije svega otići u task manager pa pogledat dal koja od njih radi, te ju ubiti....
Ajd bar si se riješio gada!
Ovo i nije loša ideja..Izvorno postao zerobravo
Nadam se da mi neće zatrebati![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Drago nam je dasi se rješio gada....![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Odlično![]()
![]()
Seriously?
Drago mi je!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a vjerujte, i meni je drago, pa rješavao sam ga se 5 dana, i kad sam vidio da progrqami ne pomažu, ručno nije išlo, sjetim se da ovdje uvije ima ljudi koji znaju vuiše od mene... i bi tako.... i neka ostane tako.....
ja sam instalirao trojan huntera i vise nemam nikakvih problema sa trojancima jer pronalazi i uklanja ono sto antivirusni i antispyware programi ne mogu.neki dan mi je pronasao trojanca u registru iako ga antivirusi nisu detektirali.
Probaj nešto sasvim jednostavno a to je da isključiš opciju backup-a sistema za System Restore funkciju i onda ga pregazi sa nekim od anti virusa!! Jer se neki virusi skrivaju baš na taj način da se naprave backup u njemu!!
predlažemIzvorno postao sipe
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
evo mene opet. dakle problem isti, ali samo je ostao u folderu c:\system restore, a to ne znam kako obrisati, tj. taj folder koliko mi je poznato ne postoji. pa dal se ovo može nekako ručno skršit, ili na neki drugi način? recimo neki drugi način osim vukijevog gore. jer avast ga ne može obrisat. a onaj ostali dio što se proširio u windowsu, sve je ok, obrisan je i više se ne javlja. osim avasta, ni Ad-Aware SE Professional ga ne može obrisat. probao sam i sa xsoftspy i sa spybot S&D, također ne ide.
![]()
run pa cmd.......
pa onda idi na folder
Eto malo razgledaj jel ima toga, tj. jel postoji folder ako ga drukčije nemreš naćiCode:C\system~1\
Neznam jel ovo gore ima veze sa system restore-om ali možeš probati.
Ali pazi, ovo će ti obrisati sve restore pointove ako si ih radio tokom vremena tako da ćeš morat napraviti nove (ako ih uopće koristiš ikada).
Probaj ovo:
- odi start->programs->accesories->system tools->disk cleanup
- Izaberi disk ili particiju gdje ti se nalaze windowsi
- kad prošvrlja po diku odi na onaj drugi tab 'more options' i odaberi 'clean up' pod sekcijom 'system restore'
- kad obriše klikni 'cancel' jer će ti inače obavljati cleanup ako su ti uključene neke kvačice na prvom tabu 'disk cleanup'
- ponovi isto to za ostale diskove/particije čisto za svaki slučaj.
Eventualno probaj i isključiti System Restore:
- desni klik na My computer->properties->system restore
- uključi kvačicu na 'turn off system restore on all drives'
- pitat će te dal da izbriše sve restore pointove...
hvala, al kaže da ovog nema.Izvorno postao blazzer
evo sad sam obrisao rstore pointe, nadam se da je i ono govno otišlo s tim. hvala svima. ak se javi ponovo, opet uskačem tu.
Izvorno postao zerobravo
ima ga ali je hidden. ali i da ga hoćeš nešto s njim, nemreš niš jer zaključan bokte ko da je ne znam kaj u njemu.a čini mi se da unutra nema ništa.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Evo meni kaže da ima, al je acces denied. Pošto si to zbriso nebi se trebao vraćati, al ako dođe onda idi iz safe mdoa s comand promtom. Ako neće ni tako, bootaj nekako pa onda.
Da u System Inf. je acces denied...
BTW tek sad vidim da je i Vuki predložio isto što i ja u par postova prije... Slabo vidim u zadnje vrijeme![]()
ekipo imam ja par tih trojanaca na disketi,gle buraz move to chest mora bit zamka za gada.![]()
OOPS KASNIM ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Zone alarm Pro 6.1.744.001 i nemas vise problema,vjeruj mi.i da treba ti serial![]()
Izvorno postao blazzer
pokrenut nero
otic na data cd
prebacit na klasican nacin(switch to nero burning rom)
u meniju s desne strane kliknut na c:/ , d:/ il kaj vec
i obrisat stvari koje se inace nemogu
ja sam tak izbrisao oko 4 GB Found fajlova , system restore fajlova i volume information fajlova
da,samo sto Zone alarm nekad zna biti naporan.Izvorno postao -MadZyx-
samo na početku kad ne zna koje programe smije pustiti koje ne smije... kad se nauči radi neprimjetnoIzvorno postao zmija
Seriously?
nekad kao da ne zeli upamtiti pa me doslovno izludjuje,ali svejedno ne mogu bez njega!![]()
pa označiš da te više ne pita kvragu.... kad iskoči balonIzvorno postao zmija
Seriously?
ma znam,ali nekad je svojeglav ili sam ja problem!
ZA je malo na početku teže za namjestit, mislim da većini koji ne poznaju to ide na živce onih 100 prozora koje ima, al zato kad se jednom postavke srede, i stabilizira, radi ko sat. i jedino kao manu ima da se dosta kolje s nekim programima.
Bookmarks