Ljudi, jel zna netko koji je tvornički kod za P910i, jer bez njega ne mogu napraviti master reset...TnX![]()
Ljudi, jel zna netko koji je tvornički kod za P910i, jer bez njega ne mogu napraviti master reset...TnX![]()
Bom Chicka WahWah
Jesi probao sa "0000" ili "00000"? Mozda "12345"?
Mozda pise u uputama?![]()
probaj 0000
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Defultne postavke na svim Pxxx SE telefonima koje sam ja do sada imao, za Phone Code su bile: 0000
Ako je mijenjano, a ne znas u sto je promijenjeno...pravac servis!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja kad sam se zamjenio za P910i isto nisam mogao napravit master reset, sve sam probao "0000","00000","12345" i ostalo nema sanse........
Imate način da se master reset napravi bez koda. To se radi ovako:
1. Mora se raditi u FlipClosed Modu
2. Tipkovnica nesmije biti zaključana
3. Jog Dial okrenite samo jedan put!!!!! --> GORE, stisnite *, DOLJE, DOLJE, stisnite *, DOLJE, sitsnite *
Pojavit će vam se service menu odete na 3 i kliknite YES(format internal Disk) to je to!!!
* je ona tipka lijevo od nule(za svak slučaj ako bi to netko išao pitat)
Rekli su mi ovi iz Retela ak ne znam kod mobitela, da ne treba mijenjati novi software (promjena dođe oko 150kn ak se ja ne varama)...vele da treba napraviti neki reset koda, ak je samo u tom stvar...jel netko čuo za to? Ja prvi put čujem i kog god sam pitao, kaže da u tom slučaju treba mijenjati software...
Bom Chicka WahWah
a sta nije ovo sto je Skyward napisao?
probaj to.
Da, to radi sa jog-om...ali phone code je potreban za neke druge stvari zato pitam...jel mogući u servisu razbiti taj kod bez mijenjanja softwarea, jer imam podataka na mobu koji su mi važni...
Bom Chicka WahWah
Definitivno! Naravno da je moguce!Izvorno postao PhytoSculpt
I to kako ti i Inovator rece, moguce je procitati stari ili ga promijeniti u novi, ili resetirati na tvornicke postavke, u tome slucaju je 0000!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
kontam si da je to moguce.. al najboljenazovi servis i pitaj.
Zvao sam Retel i rekli su mi da se kod može resetirati, ali sam prvi put čuo za to...zato pitam jel netko imao iskustava s tim...
Bom Chicka WahWah
naravno da se može, može se poništiti, a može se i očitati trenutniIzvorno postao PhytoSculpt
ja mislim da se moze bez problema.. ali cekajmo jos informacija.
Bookmarks