jesi ga probo ugurat u komp??????????
Dakle MOTOristi moji moja slijedeča enigma je taj adapter koji smo svi ( valjda ) dobili sa v360. Zanima me čemu on zapravo služi? Shvatio sam da u njega ide mem. kartica iz telefona, znam i da ju možete i krivo okrenuti ( taj sam ) ali nikako da dokučim kam da porinem taj adapter kad mi je predebeli za rečimo fotić . Razmišljam o tome jer sam otkrio da mi se na kartici pod /video nakenjao neki file ( opisao sam već u threadu: iskustva sa v360 ) koji mi ide na živce pa sam mislio karticu ubacit u adapter pa u fotiću formatirat iliti izbrisat cijelu karticu ali od toga ništ kad mi je brazdica preuska..........NA FOTIĆU PERVERZNJACI.
Fala lepa
PozdraF
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
jesi ga probo ugurat u komp??????????
A KAJ SAD TI GLEDAS�
A kam sinek u komp da rivlem kad adekvatne rupice ni. Vi mladi bi sam gurali nekam a kam to vas ni briga. Zajebancija mala, nisam mogo odolit, ne fakat a kam u komp ka nemam nigde ni sličan ulaz.
pa predpostavljam da je kak si ti rekel čitač kartica a čitač kartica mora imati USB a usb se opet gura u komp pogledaj iza kompa moro bi imat USB ulaz BTW usb ti je mal plosnat duguljast
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Vidim ja da nas dva nismo na istoj plaži i ne čitamo istu štampu. Ja nigdje nisam spomenuo čitač kartica nego motorolin adapter koji je oblika mem. kartice za fotoaparate ali je deblji pa neide u fotić.
Ne znam kako izgleda, ali predpostavljavam da taj dodatak mozes ubaciti u laptop koji "izigrava" fash disk, stim da je u njemi i mem kartica i ako si nesto snimao da prebacis na komp. Ako imas sliku posalji je i videcu o cemu je rec. Na PC nema PCMCIA kartica, ali moze se kupiti i da sluzi umesto laptopa.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Ja sam ga ugurao u komp. i radi , za to ti naravno treba card reader ( moze sitat SD, MMC i jos neke a na ploci neznam kud je spojen , nije mi se dalo otvarat komp zbog toga ) .. al mislim da je preko usb-a brze slanje podataka ....
mislim da sam skužio ovako kartica ide u adapter adapter ide u čitač kartica ili laptop ili direkt u komp!!!!!!
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Tocno adapter ide u citac kartica koji mora postojati ili na laptopu, ili u kompu. Direktno u komp ne moze ici!
Bookmarks