A koliko praznog prostora imas na mob-u?Mislim da ti je to i odgovor na pitanje...
Mob. V3.,
Orginal S/W nije imao video snimanje, pa je stavljen
MotoX Monster Machine - RAZR V3 Monster Packs by MotoX
S/W Version: R374_G_0E.42.0FR_B_MOTOX.shx
Flex Version: SE8670MXXM4129
Bootloader: BOOT0826
Language Pack: 0033
Video Recording: Capable
Orange Branded/Unlocked by MotoX
[14.3 MB]
Sa flex editorom 10,4_ XP sam uključio opcije za max snimanje, i sa P2K editorom u meni dodao video kameru, medutim video MMS može snimati, a kad uključim max. snimanje dobijem poruku: insufficient storage space on device, i izbaci iz snimanja.
Ima li tko ideju kako da to riješm. TNX
ps. BlueDevil nisam te mogao čekati.
Zadnji uredio banana61 : 07-03-2006 u 21:54
A koliko praznog prostora imas na mob-u?Mislim da ti je to i odgovor na pitanje...
IMAM 6 MB, A PROBAO SAM I OVO SA FORUMA OD CIJENJENOG BLUEDEVILA, ¨Kolika je duljina snimanja kad je opcija u mobu postavljena na "maximum"?¨
Seem 004e_0001, offset 412:
staviti 01 za max size ~1 MB (0100hex = 1024 kb = cca. 1 mb)
staviti 14 za max size ~5 MB (1400hex = 5120 kb = cca. 5 mb), I TO MI JE DOBRO PODEŠENO!
Nekima to nije radilo, koliko se sjećam. Ima i neki thread o tome tu na forumu...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da Nije Thread O Tome Da Kamera NeĆe Da Spremi?
A Ovdje NeĆe Ni Da PoČne Snimati,jeli To NeŠto Drugo?
majstore, trebao si drugačije napisati naslov pa bi se svi razumjeli...
NEVIDIM ŠTA TO NISM DOBRO OBJASNIO, CITIRAM IZ NASLOVA
"video MMS može snimati, a kad uključim max. snimanje dobijem poruku: insufficient storage space on device, i izbaci iz snimanja."
AKO RAZUMEŠ O ČEMU GOVORIM GOGS, RECI NEŠTO! ILI PREDLOŽI!
Zadnji uredio banana61 : 08-03-2006 u 22:02
Pozdrav !!
Meni se to dogodilo pa sam instalirao po preporuci sve ponovo.
Stavio sam monster pach 42ER, pa onda LP 42ER, a onda onaj dodatak sa bluedevila 42 FR i sve radi bez problema,. Jedinu grešku koju sam primjetio nakon instalacije je da su brze bilješke pod porukama na njemačkom , ali se one daju editirati. Prvo sam radio sa PST-om, ali kad sam se prebacio na multi flash sve ispadne bolje i jednostavnije.
A da nisi preterao kad si podesavao velicinu video snimka?Probaj da vratis stari 004a_0001 seem-a (tj. ako si ga backup-ovao)Izvorno postao banana61
ovaj problem treba rješiti do kraja, kako zbog mene tako i zbog ostalih koji prate ovaj forum. Odmah ću dodati da je dužina bila podešena na 1MB.
Evo Dado je imao istu situaciju, pa ću i ja učiniti što i on.
TNX Dado na javljanju. Ostalim FORUMAŠIMA pozdrav.
Bookmarks