pridruzujem se cestitkama
Jucer, tocnije 28.06.2003., ovaj zaludjeni SE-ovac je jos vise ostario, pa stoga ovim putem mu zelim sve najbolje i barem jos... pa puno toliko puta jos godina...![]()
pridruzujem se cestitkama
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dmi and vrag vjerujem da ste se vi vec dobro naspavali i mozda ste vec na poslu, a ja jos nisam ni lego ( nesto mi doslo da ovo napisem, brisite ovaj post poslje)
It's nice to be important, but it's more important to be nice
A jesam i mogu ti reć' da ti zavidim jer ti ideš na spavanac a ja to moram radit' na radnom mjestu...
Pa WB ak' ti nije bed što si ostarjeli tinejđer puno ljepih želja i nadam se da tjekom ovog ljeta se uspiješ imalo odmoriti pa postaneš brownboy...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Sretan rođendan doktoru!
Naravno,sretan rođendan i od mene kolega![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sretan rodjendan bijeli!!!!!BTW; imas rodjendan kad i moja sestra...
Hvala svima na čestitkama!!
gog sretan ročkas i tvojoj sestri! BTW nisi mi još na mejl odgovorio...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sretan rodjendan vajtboju i gogovoj sestri!
Sretan rođendan svima!![]()
![]()
Opet ja kasnim sa čestitkama.Nažalost NET mi je bio nedostupan tijekom vikenda.
Sretan rođendan!!! sa puno![]()
![]()
i što manje
![]()
![]()
Da nebi ispalo da ja nisam čestitao, danas sam se dočepao kompa :-) Sve najbolje!!!!!!!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks