ma ne racunaj na to, oni ti salju mob u zg, i onda vracaju to ce biti negdje oko tjedan dana mozda i vise.. ne mjenjaju oni za nove samo tako,,
da bi zamjenili moraju dobiti odobrenje od servisa svjejedno.
Odnio sam mobitel u vip na reklamaciju, a buduci da nisam pogledao u garanciju koji im je rok za popravak mobitela pa sada molim one koji imaju vipovu garanciju samo da pogledaju u kojem roku mi ga moraju popraviti ili zamjeniti s novim uređajem, buduci da sam garanciju ostavio u vip centru.
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
ma ne racunaj na to, oni ti salju mob u zg, i onda vracaju to ce biti negdje oko tjedan dana mozda i vise.. ne mjenjaju oni za nove samo tako,,
da bi zamjenili moraju dobiti odobrenje od servisa svjejedno.
Neznam dal je u slucaju vipa drukcije al t-mobile je dao novi e330 tek nakon sto je mob tri puta bio u servisu i svaki put se vratio kao popravljeno a uopce nije bilo sto smo se svaki put uvjerili odma u t centru. Inace mislim da je 30 dana rok za dat novi ak se ovaj ne popravi...
ma kuzite ljudi, debili u vipu su mi uzeli mob na servis, a nisu mi dali zamjenu jer toboz nemaju. A na papiru koji sam dobio pise na kraju: Ovim potpisom potvrdujem da sam preuzeo moj mob i vratio njima zamijenski.
no, mene samo zanima koliki je taj rok tocno, jer ako ja moj mobitel nedobijem za ajmo rec 30 dana moraju mi dati novi makar ovaj bio ispravan, jer onaj stari jos nije popravljen, to ih na neki nacin tjera da brze rade valjd.
@khideg ja sam u zg pa nema veze sto ga salju u zg
Molio bih samo nekoga tko je kupio k700 u vipu da skenira garanciju pa da mi posalje, je ja idiot nisam procitao, a sada je kod njih, pa...
..kolko ja čitam tu po forumu kupila je Irena u Vipu-doduše k750.....
u VIP-u (Electromagic) ti je rok 15 radnih dana, da dobijes novi mob. Moj K750 je isto bio na popravku i vratili su mi ga 14 dan
iPhone 5s 16 GB
evo updejt...
Zvao danas oko 9, i zena mi kaze mobitel je ispravan sve su probali. Ja kazem imam ga mjesec dva i nije mi se napunio nikada do kraja (cak ni prvi put kada sam ga pustio 24 sata na punjacu) i to sam naveo kao opis kvara. I ajd pogledati ce ona jos jednom. Ajd pa eto pogledala jos jednom pa me zove, i kaze otkrili smo jedan drugi kvar, a ovaj da mobitel nece puniti su popravili. Ja kaze da to nije ni bio problem vec da se nece nikada napuniti(onak da prekine zmirkati baterija i da kaze da je pun). No eto uglavnom salju mi ga za Split. Pa mislim stvarno cekao sam 7 dana da bi mi ga tek danas pogledala i rekla da mora u Split. Mislim sta im je glavni servis u Splitu?
Eto samo bih htio pitati nekoga tko zna dali su mi ovi iz vipa duzni dati zamijenski mobitel dok mi se ovaj ne popravi? Jer stvarno neznam stacu jos tjedan dana najmanje bez moba.
Bookmarks