Moze li se nekim cudom, softverski natjerati MDA Vario (ili Copmpact) da sljakaju kao radio prijemnik?
![]()
Moze li se nekim cudom, softverski natjerati MDA Vario (ili Copmpact) da sljakaju kao radio prijemnik?
![]()
softverski jedino da rade preko gprsa streaming,drukčije nikako no to nebi bilo baš isplativo.
Preko SDIO FM kartice.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
zanimljivo,ali sumnjam da je tako nešto lako dobavljivo vani a kamoli kod nas, ali to nije softverski![]()
naletio sam negdje na Virgin Radio tak nekak ali to je prek GPRS-a kak veli Sodom i ne znam koliko je to dakle isplativo-odnosno znam da nije
abdbda
Preko GPRS-a bas i nije isplativo slusati radio... Sve u svemu, nije moguce softverski slusati FM radio, jedino uz neke dodatke.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da, to bi bilo nesto poput ovoga:
http://www.pivothk.com/marketing/cguys_radiocard.JPG
Sad je jedino pitanje, zasto davati lovu za taj card, kad za 20 kn na placi
mozes kupiti radio sa slusalicama.
![]()
pa mislim da uz malo zdravog razuma nitko nebi kupovao ovako nešto uz alternativu koju si sam naveo![]()
Bookmarks