To si stavio drugi meni,je,ona tema PIngPong?
Vjerojatno bi trebalo prepravit main.fs file!
Probaj s mcmx65(Menu Creator for x65) imaš ga na siemensmani-i!![]()
...naime, kao što se može vidjeti sa slike, problem je u ikoni za Internet browser... jednostavno, mob ne prepoznaje da ta ikona vodi na njega, tako da m pokazuje tu glupu ikonu foldera i ona nema nikakvu funkciju...
...inače, sw. je vodafonov i v25... update preko winswupa ne radi, tako da tražim drugačije rješenje problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To si stavio drugi meni,je,ona tema PIngPong?
Vjerojatno bi trebalo prepravit main.fs file!
Probaj s mcmx65(Menu Creator for x65) imaš ga na siemensmani-i!![]()
koji mob? zasto winswup ne radi? samo promijeni ime sa x65 flasherom...
maraschino - PTICICA
Pogledaj u config\japp\FlexMenu da li imaš osim main.fs i možda surf fun.fs ili nešto slično.
Ako imaš onda ti te fs datoteke dolaze u međusobni sukob i od tuda ti ikona mape. Trebalo bi cijeli meni presložiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...zato što mi winswup blokira cijeli komp... imam XP SP2...Izvorno postao 3aTmr
...ma nemam surf fun.fs... imam samo main.fs... ma htio bi se riješit tog vodafona, ali kad mi taj winswup blokira...Izvorno postao Sljaka
ne kuzim... i ja imam xp sp2 i bez problema radim sa winswup-om... mislim da nije problem u sp2, vec nesto drugo... mozda verzija xp-a ili nesto sl...
maraschino - PTICICA
Iako je winswup nazivno 32-bitna aplikacija. Neki njezini dijelovi su 16-bitni, pa provjeri da li ti 16-bitne aplikacije rade pod XP-om.
RUN msconfig i u tabu SYSTEM.INI u prvom redu imaš for16-bit app support . Stavi kvačicu ako je nema. Mislim da po defaultu nije uključeno
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..."sljaka" - uključeno mi je... ma jednostavno ne kužim... čak i winswup s kojim sam prije updejto M55 (a radio je bez problema) mi sad blokira komp...
to je i meni bilo, apsolutno sve zašteka. mislim da je bilo neko "šajze" s com portovima...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks