sta sve omogucuju patchevi u tom mobu?
M(T)50 kod kojeg je omogućena Java , nakon pokušaja ubacivanja patcha V-klay softverom zablokira. Na www.gsm-free.com nalazi se na njemačkom opis oživljavanja. Za one koji ne znaju njemački imaju za sada samo prijevod na www.globalnet.hr/~amarakov , dio programi. Nisam stavil linkove još postavil linkove, ali budem uskoro.
Da ne zaboravim ista stvar se događa i kod flashanja s istim programom. Ne znam da li je greška u programu ili u M 50, trebalo bi sa "čistim" M50 pokušat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sta sve omogucuju patchevi u tom mobu?
eto, vidiš, dobro je to znati. JA sam samo ubacivao patch u sl-a
maraschino - PTICICA
Našal sam jedan patch koji zamjenjuje animaciju kod uključivanja. Umjesto surfera trebao bi biti Matrix. Rezultat je bil kako je gore upisano.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
daj ti kupi sl45i pa ces biti sretan
Ja više cijenim Šljakine pokušaje na MT jer to baš i nemam priliku za pročitat' bilo gdje drugdje a o SL-u svugdje pa stoga: Samo naprijed!!!![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@coma Razmišljal sam o SL, ali ne sviđa mi se boja ( ne volim srebrne mobitele ) a i presitan mi je. Pričekat ću jesen da vidim kaj novo dolazi, pa si možda nešto poklonim za Božić.
@dmi Hvala![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tvoja odluka, ali to je mobitel bas za tebe po mogucnostima
sl45 je jaaaaak, najjači mob!!!
maraschino - PTICICA
ako ga znas koristiti
istina, istina, ali kad jednom spoznaš njegove mogučnosti, tad stvori ovisvnost, barem meni...
maraschino - PTICICA
dovoljno govori cinjenica da ga ja ne kanim mjenjati nikada, a ni mnogi drugi
Slažem se da je SL po mogućnostima za mene. Samo onda odpada ono "kako zagurati četiri slona u fiću?" Kužite?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Saznal sam danas da za korištenje patcheva treba isključiti checksum. Kako? Još,ne znam, ali ako je moguće saznat ću.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
checksum--> kaj je to?
To ti je provjeravanje količine bitova u nekom programu da bi se vidjelo da li je program ispravno upisan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma zajebi ti to i kupi sl
Zakaj, znam da patchevi rade na Sl 45, na S 45i , ME 45i. Teoretski i na x 35, ali nisam našal ni jedan koji mi odgovara.
Želim ustanoviti da li je moguće i na M(T)50
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na S35 ja sam si jednoga napravil sa sve 43 promijenjene melodije.
pomocu patcheva?
@ davor to nisu patchevi, to se radi s ffmod ili rtmod.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da,da al se svodi na isto.
relativno
Samo naprijed Sljaka, evo i ja sad imam MT50!
Bas me zanima kakva se sve cuda mogu napravit od tog mobitela, mislim, meni je to sasvim dobar telefoncek.
Mislim da je to izazov kao i da u Ficeka spucas Abarthov motor - tak nesto.
Ajmo od MTa napravit nesto![]()
She is my sin...
Moj na servisu - izgubio vezu displej s ostatkom moba...
Pošto je iovako ovo testni mob preživljavam...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks