Ma mobitel će sigurno imati svoju publiku. Al meni stvaaaarno nije jasno zašto nisu stavili ekran rezolucije bar 320*240, jer ovih 176*208 je stvarno presmiješno...
Ma mobitel će sigurno imati svoju publiku. Al meni stvaaaarno nije jasno zašto nisu stavili ekran rezolucije bar 320*240, jer ovih 176*208 je stvarno presmiješno...
Testis unnus, testis nullus!
Ne samo ekran, pa ni kamera nema blic. Dobro, nisu neki veliki nedostaci, ali potvrđuje ono što sam na forumu već n puta čuo- da ga je vrijeme pregazilo.Izvorno postao marko6630
Ali ipak... i tako "vremenski pregažen" stvara mi zazubice.
Nešto mi nije jasno-ona 4GB,piše za multimediju, znači ta 4GB nisu rezervirana za imenik i sl. Piše za to služi 30MB interne memorije.
To znači da je mob baš napravljen za pohranu (isključivo) muzike.![]()
....meni nije bog zna kaj.....![]()
Muzike, filmova, podataka svih vrsta, možeš ga koristiti kao portable HDD.
Meni se uopce ne svidja SH*T od mobitela ne bih ga uzea da mi ga netko pokloni.....
i ja potpisujem tvoje misljenje. uzasan jeIzvorno postao Bare_st
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ma daj, molim te. Malo objektivnosti bi ti dobro došlo. Mobitel je dobar, problem je u tome što će mu cijena biti previsoka za ono što nudi.Izvorno postao Bare_st
Pa 6630, kad je itišla koštala je 5199kn, a nije imala konkurenciju tada (prosinac 2004.).
Vjerojatno oko 5 somova (ono između 4 i 5).
Nego, zašto je veliki problem taj HDD? Zar je toliko osjetljiv?
BTW, pošto jedino možemo uspoređivati, mislim s iPodovima, koji su najveći problemi istih, mislim na one što koriste HDD. Znam da su u jednom broju Mobila, kad su uspoređivali sve MP3 playere preporučivali-Uzmite neki što nema HDD. Bolje su kartice.
Zašto?
Zadnji uredio Moby : 08-03-2006 u 21:08
Ma koja N91,Nokia 6680 R U L L E Z Z Z Z Z Z Z ! ! ! ! ! !![]()
![]()
@Bare, daj malo navedi činjenice, objektivno promatraj stvar. N91 sigurno ima mana, u nekim je stvarima lošija od 6680, ali u nekima je bolja.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n91-en.shtml
engleska verzija
Evo, gledam neku emisiju na OTVu i neki frajer iz Mobisa predstavlja N91 i kaže da će biti dostupna u travnju.
E, ovo su dobre vijesti! Znači oko Uskrsa da joj se nadamo?Izvorno postao marko6630
To što je "limen" meni djeluje cool pošto odudara od ostale-plastične kolekcije.
Moram priznati da sam na "mukama" koji mob odabrati. Rezolucija mi i nije baš toliko presudna (mislim na n80)...
Šteta što ga Nokia daje u prodaju godinu dana nakon najave jer je Samsung već prestigao Nokiu svojim mislim i330, s 8GB tvrdim diskom...![]()
Fora je sta je limen...
N91 - 4GB HDD
N80 - 352*416 ekran, 3MPx kamera, blic, dodatna kamera za videopozive, vjerojatno jeftinija
Razum kaže N80, srce kaže N91....![]()
Slično je i sa mnom! N91 je posebnog dizajna, nekome privlačan, nekome odbojan,a N80 sam danas gledao pola sata gotovo sve raspoložive slike na netu-pa to je malo premodificirana n70 izvana, dok je iznutra mrga!Izvorno postao marko6630
Hoće mi netko objasniti što je to s HDD u mobitelima i npr. iPodovima? Zašto je to toliko osjetljivo?
Bookmarks