Pa jesam napisao "Ona ima telefon s više memorije ili šalje nešto s neke veće memorije", dakle, drugi dio rečenice pokriva i karticuIzvorno postao iskrica
Dobro, komad si koji ne kuži tehnikuništa strašno, ako želiš naučiti i pokušati shvatiti. Nadam se da si barem zgodna
u kompenzaciju (samo se šalim, da se ne naljutiš).
To su dvije odvojene memorije, s odvojenim kapacitetima. I ti bi njoj mogla poslati bilo što sa svoje kartice. Ali, bez modifikacija, većina Motorola ne može pohraniti primljeno na karticu, samo u svoju unutarnju memoriju. Dakle, sis ti šalje s jedne (velike) memorije a tvoj telefon automatski prima u drugu (malu) memoriju. I tu je problem jer pjesma ne stane u tu malu memoriju.
To što je do neki dan radilo, ne pomaže mnogo. Meni kad nema dovoljno memorije, lijepo ispiše da mu fali još toliko-i-toliko, pa to nije problem.Izvorno postao iskrica
Ne kušim ovo s "upalit file..." napravi onako kako sam ti napisao u prošlom postu: iz explorera, loklani meni, pošalji, Bluetooth a na telefonu Pronađi me.
Telefon te ne bi trebao pitat jel se hoćeš povezat. To mi zvuči kao uparivanje. Meni kaže: spojeno, Dolazni prijenos, Prihvati (ime pjesme). Probaj ga prvo upariti, možda imaš neke egzotične drivere, meni je BT ugrađen u notebook i Win ga prepoznaje sam od sebe.

šalje sa kartice, ne iz telefona. Zar je i to bitno?? Jojj tehnologija nije za mene
u kompenzaciju (samo se šalim, da se ne naljutiš).
Odgovori uz citat
Bookmarks