= Citat = Izvorno postao iskrica
Nema ona telefon s više memorije, iste telefone imamo šalje sa kartice, ne iz telefona. Zar je i to bitno?? Jojj tehnologija nije za mene
Pa jesam napisao "Ona ima telefon s više memorije ili šalje nešto s neke veće memorije", dakle, drugi dio rečenice pokriva i karticu

Dobro, komad si koji ne kuži tehniku ništa strašno, ako želiš naučiti i pokušati shvatiti. Nadam se da si barem zgodna u kompenzaciju (samo se šalim, da se ne naljutiš).

To su dvije odvojene memorije, s odvojenim kapacitetima. I ti bi njoj mogla poslati bilo što sa svoje kartice. Ali, bez modifikacija, većina Motorola ne može pohraniti primljeno na karticu, samo u svoju unutarnju memoriju. Dakle, sis ti šalje s jedne (velike) memorije a tvoj telefon automatski prima u drugu (malu) memoriju. I tu je problem jer pjesma ne stane u tu malu memoriju.

= Citat = Izvorno postao iskrica
A za komp, upalim BT, komp mi pronadje telefon ali kad hocu "file transfer service" upalit..me pita (na telefonu) da li da povezem s kompom.. ali ja nemam uopste vremena da kliknem DA, jer mi iste sekunde prekine i na kompu mi se ispise "connection failed". Napominjem jos jednom, sve je radilo do neki dan..
To što je do neki dan radilo, ne pomaže mnogo. Meni kad nema dovoljno memorije, lijepo ispiše da mu fali još toliko-i-toliko, pa to nije problem.

Ne kušim ovo s "upalit file..." napravi onako kako sam ti napisao u prošlom postu: iz explorera, loklani meni, pošalji, Bluetooth a na telefonu Pronađi me.

Telefon te ne bi trebao pitat jel se hoćeš povezat. To mi zvuči kao uparivanje. Meni kaže: spojeno, Dolazni prijenos, Prihvati (ime pjesme). Probaj ga prvo upariti, možda imaš neke egzotične drivere, meni je BT ugrađen u notebook i Win ga prepoznaje sam od sebe.