odi u army/system direktorinj. Nađi armyops.ini i kopiraj ga nekud (za backup)
onda obriši onoga u system direktoriju.
probaj igrati (sad ti bu sve na default)
Dakle , imam verziju 2.4.0 koja je nadograđena na 2.5.0 i koja je opet dograđena na 2.6.0 (trenutno najnoviju) i na 2.6.0 verziji mi sve radilo prek neta , i sad sam počeo malo igrat preko wirelessa. Kad se sad spojim na net i idem na neki server odnosno mapu onda me baci u windoze i ispiše ovaj ERROR::
![]()
odi u army/system direktorinj. Nađi armyops.ini i kopiraj ga nekud (za backup)
onda obriši onoga u system direktoriju.
probaj igrati (sad ti bu sve na default)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dali ti se taj error javlja sad kad se spajaš preko wirelessa ili žice? Kažeš da toga prije nije bilo - jesi se tada spajao preko wi ili žice? Malo se raspiši
edit:
proguglao sam i dosta njih savjetuje reinstal/update drivera za vga i eventualno instaliranje dx 9.0c
ispočetka sam mislio da se radi o tzv 'tickrate-u' pošto se pitanje odnosilo na igru na netu..
Zadnji uredio xlr : 05-03-2006 u 18:57
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovako , na wirelessu sam igral samo jednom , jer nitko tp nece igrati . a nakon par dana sam htio igrat na netu (prek žice) i onda mi baca taj error. E sad , trenutno nisam u mogućnosti da isprobam na wirelessu igrati jer ovaj vikend nesto rade po wireless mreži i trnutno ne radi. Budem probal ovo kaj je vertigo napisal pa se javim (sad moram čekati dok se moj buraz ne zasiti COD-a pa mi bu komp slobodan)
Koliko me pamcene sluzi i ja sam jednom dobio takav error i samo mi je renstalacija AA-a pomogla....probao sam i nove vga drivere i DX novi i nista...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
ja sam i reinstaliral igru , instaliral DC i drivere za grafiku sam reinstaliral ali i dalje taj hebeni error. Oce mi se igrati da nije normalno a i svaki petak su mi treninzi a ja nemrem igratiIzvorno postao VandaL
![]()
Neznam sad nemogu se sjetiti tocno sto je bilo ali znam da je mene par puta tako zahebavalo...morao sam reinstalirati cijelu igru i jedino je to pomoglo....onda bi se nakon nekog vremena ponovo pojavio error.
E sad...
1. Koi DX imas?
2. Jesi li skenirao komp od virusa, spywera i to?
3. U kojem si klanu?
I koi SP imas?
Zadnji uredio VandaL : 08-03-2006 u 12:34
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
1. Imam najnoviji (valda je još uvijek) DX 9.0 CIzvorno postao VandaL
2. Nisam skeniral
3.Croatian Gods Of War (recruiting)![]()
Bookmarks