Pa čovjek je sretan zbog toga, tako sam i ja bio u početku kad sam za sve ovo tek saznava!
Pozdrav!![]()
Pa čovjek je sretan zbog toga, tako sam i ja bio u početku kad sam za sve ovo tek saznava!
Pozdrav!![]()
evo napravio sam još davno ovaj meni, pa ko oće neka skine!
U paketu je i jedna tema koja odlično paše uz ovaj meni!
samo se zeza pozicija cijele slike(menija), ako netko zna kako to riješit bit ću mu zahvalan!![]()
D O W N L O A D
P R E V I E W
EDIT: ovo je preview u lošoj kvaliteti, pravi meni je bolji!
Pozdrav!![]()
Zadnji uredio 8ambuss : 11-05-2006 u 21:52
daj stavi negdje slike koje si koristio u temi ili mi ih pošalji, tako da vidim od kuda si krenuo, pa ćemo riješiti problem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
POslano na PM!
pozadinu sam napravil sam, a ikonice sam samo dodavao preko pozadine(i aktivne i ove bijele)!
na koji način bi to mogao centrirati, jer kad prebacim jednu sliku od menija sve je ok(slika stoji između gornjeg i donjeg ''izbornika''), ali kad ubacim slike u japp/FlexMenu onda ide preko gornjeg ''izbornika'' iliti trake!
Potraži na Siemensmania mrežu za ikone. Staviš ju kao layer kojeg poslije makneš, a služi ti kao orijentacija gdje dolazi koja ikona kako iste ne bi plesale po ekranu. Ne znam napamet točan link, imaš to u članku o tome kako stavit 12 i više ikona na Siemensa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imam cx70 (vodafone) ali koji god meni da ubacim ista stvar imaju ikone koje ubacim ali u desnom gornjem uglu ima neka ikona koja nema veze sa tim menijem koji ubacim. sta je u pitanju
pa ako si izbrisao sve ostatke od originalnog menija nebi trebalo bit problema,
probaj izbrisat sve .png slike i main.fs pa stavit ovaj moj zadnji ili neki drugi ponovo!![]()
Pomogla bi slika, ako je moguće da vidimo o čemu se radi.Izvorno postao adnanbalta
Drugo, napiši koje točno mape brišeš. Možda nisi otvorio cijeli disk pa ne vidiš sve potrebne mape.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks