Kupi si card reader..takve ti stvari uvijek trebajuIzvorno postao BM0021
Jucer sam nabavio p900 pa me zanima sta preporucujete za vezu s kompom, bluetooth, card reader ili usb kabel?
Card reader je najjeftiniji, ima za 82kn neki pa mi se to cini kao najbolji izbor ali moze li se neka aplikacija prebacit na memory stick pa instalirat preko samog moba ili treba preko kompa? U uputama za instalaciju remote za p900 pise da treba preko kompa instalirat, znaci to s card readerom nebi islo?
Kupi si card reader..takve ti stvari uvijek trebajuIzvorno postao BM0021
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
a kako ces sa card readerom prebacivat stvari u memoriju telefona?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Na karticu pa s kartice premjestit u mob! Jedino me muci dal se tak mogu instalirat aplikacije...?
pa jasno da mogu, pa di ti je logika.... pa on cita sa ovoga memory sticka i to je to ... sam pokrenes jar datoteku ili koja vec i to je to.. pita te di da spremi odaberes instaliras i to je to..
preporucujem ti ovaj kabel jednostavnije je... sam ga piknes na na postolje 1 puni ti se mobitel i 2 mozes ga koristiti kao modem itd itd, ja sam imo P900 od frenda na mjesec dana i tako sve sam vise manje probo pa pitaj.....
Kabel ili bluetooth definitivno. Osim instalacije programa, jednom češ poželit sređivat imenik i ostale gluposti koje češ teško izvest s čitačem kartica.
Čak mi je draži kabel, jer je veza sigurna.
Samo nisam siguran (jer sam u zadnje vrijeme spaja hrpu raznih uređaja od mobitela do PDA i sličnih igračaka) ide li prepoznavanje tog mobitela kroz Activesync ili samo programom od Ericssona. Ako ide Activesync, skini najnoviju verziju s Microsoftovih stranica zbog problema s prepoznavanjem.
dali je card reader brza solucija od kabla?
meni trebao oko 10min da prebacim mp3 od oko 5mb na mob putem usb-a sto ponekad zna zivcirat
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Uglavnom je, ovisi o samom readeru, a i o kartici. Ali u svakom slucaju brze je od 10min za 5MB.Plus sto jos ako imas digitalac ili neki slican uredjaj, mozes kartice iz toga takodjer citati u readeru (readeri su danas vecinom multiformat).
Ali kako kaze Kuki, card readerom ne mozes pristupati memoriji telefona, pa tako ni porukama ili imeniku. Tako da bi ti ja preporucio i jedno i drugo: card reader za podatke (slike, filmice, melodije i sl.), BT ili kabel za sync imenika i poruka. Ja recimo imam reader i BT dongle, meni to funkcionira dobro.![]()
Halo ljudi...pa sa P900 u paketu dolazi i cradle za mobitel u koji je istovremeno ustekan i kabel od adaptera namijenjenoga punjenju aparata i USB 2.0 kabel za povezivanje sa racunalom.
Prako navedenoga cradlea, dok je aparat, naravno, na njemu se moze pristupiti i memorijskoj kartici i samoj memoriji telefona.
Ako spomenuti radle nisi dobio onda ne znam gdje si kupio mob i od koga, ali trebao si ga dobiti!
Sto se vecih multimedijalnih fileova tice ili vece kolicine muzike ako to prakticiras na mobitelu (pritom mislim na pola gige ili vise) svakako savjetujem kupnju card readera...navedeno je daleko najbrza, najbezbolnija i najefikasnija varijanta, jos od P800 modela!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Tocno. Kartici mozes pristupati i preko cradle-a i mobitela, no to je uglavnom prilicno sporo. Card reader (barem ovaj moj) je daleko brzi od toga.![]()
Bookmarks