Ne,ne,ne pogresno si svatio Whiteboy ne pregorevanje celog telefona (kako bi to bio zanimljiv prizor) nego pregorevanje SAMO kola za punjenje! Kvar lak za opravku ali jako nervira!Manifestuje se tako sto ti telefon signalizira da se baterija puni ali u stvari samo 5-10% energije stize do baterije. I kada javi da je baterija puna ti ga skines obavis razgovor i to je to, baterije prazna. I da to se desavalo na T20/T28/T29/R310 bar sam je video da se desilo na tim modelima mada sam cuo da se desava i na R600.A pitao sam zbog onoga Ericsson u SE. Interesuje me, sta da radim!Volim svasta da znam
![]()
PS:za T68/68i nisam cuo da se to desava (cisto da vas ne bunim)

) nego pregorevanje SAMO kola za punjenje! Kvar lak za opravku ali jako nervira!Manifestuje se tako sto ti telefon signalizira da se baterija puni ali u stvari samo 5-10% energije stize do baterije. I kada javi da je baterija puna ti ga skines obavis razgovor i to je to, baterije prazna. I da to se desavalo na T20/T28/T29/R310 bar sam je video da se desilo na tim modelima mada sam cuo da se desava i na R600.A pitao sam zbog onoga Ericsson u SE. Interesuje me, sta da radim!Volim svasta da znam
Odgovori uz citat
Bookmarks