Dobre avanture su ti Gilbert Goodmate, Atlantis redux, Fade te Lucas Arts collection(monkey island 1,2,3, Day of the Tentacle, Indiana Johnes, The Dig)
Ajde ljudi, gdje ima za skinuti full verzije igara Gilbert Goodmate i Zuma.
![]()
Isto ako netko moze preporuciti kakvu ne pretesku i sarenu avanturu nek slobodno nabaci prijedloge.
P.S.
Nemojte me napucivati na topic sa screenshotovima, radije bih cuo neku preporuku iz prve ruke.
![]()
Dobre avanture su ti Gilbert Goodmate, Atlantis redux, Fade te Lucas Arts collection(monkey island 1,2,3, Day of the Tentacle, Indiana Johnes, The Dig)
Svakako bi trebao (ako jos neznas) nauciti koristiti mIRC. Na pocketwarez kanalu imas za skinut gigabajte PPC igara; ma san svakog gejmeraIzvorno postao g4nd
Ako ti je mIRC pretezak, onda potrazi igre na eMule - ima i tamo dosta toga. Koje igre traziti? Pa skokni na clickpocketpc ; tu imas poredane igre po kategorijama pa si nađi nešto za svoju dušu
Kaj se tice avantura; probaj novu "Return to Mysterious Island"; nije preteska i ima odlicnu grafiku. Svidjet ce ti se 100%!
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
mozes na pocket PC-u igrat monkey island 3??Izvorno postao Skyward
sutra jurim u trgovinu..![]()
.....cute but psycho.....
Izvorno postao SlaWeX
Mirc koristim zadnjih 10 godina, ali samo kao chat client.
Kako ga se koristi kao DL manager nemam pojma.
Nije da nisam pokusao, cak i po uputama koje su pisali ljudi na ovom forumu, ali svaki put negdje zapne, a ja nemam volje biti Mircov beta tester.
Hvala na savjetu u svakom slucaju.
![]()
Naravno da se može samo nabaviš ScummVM emulatorIzvorno postao muras
Na kojem je to serveru, daj reci malo natuknica više kako pronađem pocketwarez channel!Izvorno postao SlaWeX
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Igre pronadjene:
ftp://83.99.157.52/Programs/!Games/
Server ti je bilo koji efnet server (recimo irc.efnet.nl); kanal #pocketwarez. Kad se spojis na pocketwarez,koristi naredbu !list da dobijes popis servera sa kojih se moze skidati; @find (zeljeni file) da pronađeš željeni file; get (cijelo ime fajla s ekstenzijom) za download; dir za popis foldera i tako dalje. Naredbe get, dir i slicno mozes zaboraviti ako imas instaliran Invision (ja ga koristim vec dugo) jer Invision pretvara mIRC u brzi i jednostavni sustav u kojem se vecina stvari svodi na jednostavno klikanje sto puno ubrzava citavu stvar.Izvorno postao sstrizic
"Make it soul, No. 1"
A cuj; neznam bas tko bi isao igrati Monkey Island 3 u full (voice) verziji jer bi mu trebala kartica od 2 GbIzvorno postao Skyward
![]()
"Make it soul, No. 1"
Moze igrat Monkey Island 3 samo je štos u tome kaj se igra komprimira u scummVM format tako da ima i zvukove i sve a zauzima oko 300MB![]()
Ubacujem se u thread i molim nekoga tko ima Europa Universalis 2 za PPC da mi posalje na rospaya @ gmail . com
Hvala!
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sry na offtopicu, ali kako se to prebaci u scumm format?Izvorno postao Skyward
OFF: Imam instaliran invision za mirc, i kako da skidam s njim a da ne moram upisivati get ..... i te gluposti dir, cd... ---> To je ubitačno!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Takve igre prebačene u scumm možeš naći na Internetu inaće ja neznam kako se točno to radi. Takav monkey 3 meni ima 350MBIzvorno postao muras
Ovo je copy/paste jednog mog starijeg teksta pa probaj pohvatati nesto:Izvorno postao sstrizic
kad se spojis na neki efnetov server (servere odabires sa Alt+E), upises sljedece:
/join #pocketwarez
i bit ces na pocketwarez kanalu. zatim napises (unutar pocketwarez kanala)
!list
i dobit ces listu servera sa kojih mozes skidati sto zelis do mile volje. ako zelis naci nesto posebno, recimo "atomic cannon" onda unutar PW-a upises:
@find atomic cannon
i on ce izbaciti sve servere koji sadrzavaju ovu turbo igru za PPC, a ti samo moras copy/paste putanju servera, ili rucno upisat npr. /ctcp *ovdje se upisuje naziv servera - naveden je*, ili jednostavno rucno kliknuti na taj server koji na onom popisu severa koji se pojavio naredbom !list ima jos tu dosta caka, skini Invision i provedi nekoliko sati s mIRC-om i bit ce ti puno jasnije.
savjetujem da si sljedece kanale stavis u favorites: pocketwarez (najbolji za PPC), aivanet, mediaplace.
kanale koje stavljas u favorites upisuju se u channel polje bez znaka # znaci samo npr. aivanet
uzivaj u gigabajtima PPC aplikacija![]()
"Make it soul, No. 1"
ak ti nijr problem, ajd daj link....Izvorno postao Skyward
![]()
Sve ja to kužim, al ne vidim neke promjene od kada sam instalirao invision. Kao on služi da ne moram upisivati dir, cd.. i te gluposti već da jednostavno hodam kroz direktorije kao windows explorer!Izvorno postao SlaWeX
Tocno, klikas po direktorijima kao u Windows Exploreru i kad dođeš u direktorij u kojem vice nema poddirektorija onda zapocije download fajla kad kliknes dva puta na neki fajl (naravno, ako ima slobodnih download slotova, a ima ih uvijek recimo na PW-NiTO serverima)Izvorno postao sstrizic
"Make it soul, No. 1"
A kako dođeš do tih direktorija, ne mogu nigdje kliknuti.
Skužio sam. Da se koristi Invision treba se imati mIRC 6.12
Zadnji uredio sstrizic : 16-03-2006 u 00:09
Bookmarks