Ja sam rekao razlog zašto bi tu pjesmu trebalo poslati i mislim da je to jedina pjesma na Dori koja ima šanse postići neki uspjeh na Eurovizji koliko bila glupa i besmislena...
Dobra pjesma
Loša pjesma
Ja sam rekao razlog zašto bi tu pjesmu trebalo poslati i mislim da je to jedina pjesma na Dori koja ima šanse postići neki uspjeh na Eurovizji koliko bila glupa i besmislena...
Bom Chicka WahWah
to sigurno,to sam i ja rekla![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
My high heel
Where the grass does not grow
My high heel just stood so
Come, come, hop, hop
Come on my chicken
Tic tac round half three
You'll pinch me where they can't see
I know well the likes of you
Devil's pals, and that's true
Ring, ring, You'll ask for my number
Knock, knock, go knocking to another
Sojčice (koji je to ku**c? ) girlie, go wear
Little socks
E, sad dolazimo do malo zajebanijeg dijela
Zapravo, ovaj dio je najlakše prevest, jer paše uz ove moderne beyonce
šprehe i to.
Ojda da, oj da da, oj da da da
Sssss sex
Hop, hop, mrk, mrk
Yeah yes, yeah yes yes, yeah yes yes yes
Sssss sex
Hop, hop, screw screw
Šu, šu, go to another
Whoopsy, Whoopsy, zumba, zumba
Hay, reed, cheese, salami
red beet grew, red beet grew
Afrika paprika (ovo može ostat u originalu)
Golden ring, thin moustache
Jedina prava istina.Izvorno postao Seve Nazionale na Indexu
Testis unnus, testis nullus!
bwahahahhaaaaa
zakasnila sam.. ovaj urnebesni smijeh se odnosio na englesku verziju pjesme.. strashno neshto..
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
pjesma je humor na bilo kojem jeziku![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pogotovo na našem![]()
Ljudi mogli bi mi malo lakše jer bi nas ševe mogla tužit za duševne boli![]()
![]()
Izvorno postao nix1001
ja trpim dusevne boli dok ona predstavlja hrv sa takvom pjesmom
koja je jos pobijedila zato sta je tako namjesteno![]()
Može nas sve tužit,sam ak otpjeva onu "Vse bum vas tužila" mjesto "Štikle"
Nek pjeva od Zloceste djece "Tuzil bum suseda(u ovom slucaju nas"Izvorno postao Daniel Morales
.............................bez komentara................lik na stejđu nije ni prikopcan..........samo je tam da se vidi...
.........folk????DA.kakav??trubo!!!!!
tu Doru treba zabranit jer je nekvalitetna(muzicki) do bola
May the Force be with you!
..OFF..
evo sad su na otvorenom.....pričaju o tome
My high heel
For the grass has not yet sprouted where my high heel has trodden
Come, come, hop, hop
Come, my chicken
Tick-tock round half past two
You shall pinch me in a way it shall not be seen
I know well your type of people
For the devils are your godfathers
Ring, ring, you shall ask for my number
Knock, knock, knock on some other girls door
Sojka, girlie, do put on your little socks
Oyes yes, o yes yes, o yes yes yes
Sssss sex
Hop, hop, shag, shag
Shoo, shoo, run to some other girl
Hoppity, hoppity, zoomba, zoomba
Hay, straw, cheese, salami
Red beet has sprouted, red beet has died
Africa the pepper
Golden ring thin moustache
fakat ga serkas,vjeko!
imam ti ja frendicu koja ide na folklor,pozvat cu ti je da se malo upoznate,moze![]()
za evroviziju su zivahne pjesme ,ovo je neka takva al je daleko od hrv folklora itd...
najbolja je bila rock me amadeus od grupe riva![]()
...haha mala tak me nasmiješ...Baby....Izvorno postao mala
LOOL
Kaj nas je Falco zastupao na toj Euroviziji?Izvorno postao mala
Ponavljamo se iz posta u post. Seve s godinama ima sve više medijskih blamaža, pa bi bilo najbolje da se pomirimo sa time, jer sumnjam da je dostigla svoj kreativni vrhunac... Zapravo odradila nečiji kreativni vrhunac...
UŠAS , sramota puuuj! al to je istina da je namješteno , mogli ste vidjet i reklame po svim časopisima i na televiziji : severina "moja štikla je hrvatski folklor" automatski savjetuju ljudima za šta da glasuju!
baš sam bio ljut kad sam čuo da je ona pobijedila!pa zar smo mi hrvati tako glupi narod da izabiremo najgore ili šta?
ipak mislim da nismo nego da je namještaljka..
još me jedino to tiješi
![]()
nemam komentara
DUKE II CMGSN
Ma, pjesma definitivno nije dobra!
Ali, pazi jednu foru. Europa nam je bila naklona 1989. (moš mislit) kad je pobijedila Rock my baby. Očigledno je politika igrala ulogu.
A, sada, neka nova pravila- pazi 5 stalnih članica, ostali moraju izboriti pravo nastupa. To mi je smiješno. Kao, ima onih više vrijednih i manje vrijednih.
I, Seve je ponudila po meni nešto najbolje.
Ta pjesma zaslužuje poći na Eurosong da im malo pokažemo kako mi gledamo na tu situaciju u Europi. Šljam pjesma za šljam natjecanje.
Nije amerikanizacija očita nego su ljudi napokon shvatili(nadam se, duboko se nadam) da svoje domoljublje mi HRVATI pokazujemo na veoma kriv i loš način, a to je što sve povezujemo sa '45.om te svime što ide uz to ali to je sada druga tema.Izvorno postao vjeko
Uglavnom žena će nas osramotit, sve me zanima tko će doć sljedeće godine. Nebih se čudio da dođu Škoro i Thompson u duetu Stara Gradiška i Jasenovac pa da i to proguramo pod folklor
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
LINĐO!
Linđo?
FEJK LINĐO!
(cinični komentar ala morales,jer neznam što bih reko više.....)
Seve ima šanse samo ako se u podlozi za vrijeme nastupau u Grčkoj bude vrtio njen videouradak.
...ma bolje i to nego ovo o ševke, al da ne proguramo ko folklor...Izvorno postao Skyward
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
"24 sata" je zbilja vjerodostojan izvor![]()
ma nek se ona samo primi pušenja kurtza odnosno jebanja ispod nosa i drogsanja po brodovima.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks