E moj tomo, mi smo odavno bez sluha...........![]()
Dobra pjesma
Loša pjesma
E moj tomo, mi smo odavno bez sluha...........![]()
Ma jebeš nas mi ni netrebamo imat sluha. Zato postoje oni koji imaju i to im je posaoIzvorno postao Drug Mile
![]()
dobar grah daleko se čuje
@Nered
Svaka čast na trudu, al znaš kako se kaže, sve je to - 'lost in translation'...
@Mile
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Hehe, nisam znao da NeReD ima pjesničkog talenta![]()
Dobra, dobra![]()
A čopor međeda im je rezervni sastav
A da mi nju tužimo za duševne boli ?
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Jedini etno u toj cijeloj prici je guslar i odjeca back vokalaSada tko je bio iz Kozjaka i tamo oko Sinja znati ce o cemu pricam
....pjesma je dobra, takve bi pjesme i trebale biti na euroviziji..pjesme trebaju predstavljati narodne obicaje koje simboliziraju drzavu i sl.. a ne posljednje trendove kao sto su npr. britney spears ili ti 50cent..uostalom seve jos najsimpaticnija od svih izvodjaca, zasluzila je pobjedu bila ona namjestena ili ne..šiccccccc-ziccccc, ziccccc hehhe..
p.s. cudno, iznenadio sam se gledajuci anketu, pa hrvati su poznati kao 'jaki' domoljubi..heh, cudno, cudno..amerikanizacija je ocita..
Zadnji uredio vjeko : 06-03-2006 u 19:44
...e sad ga seresh, stvarno... možda zato što je izjavila da je to HRVATSKI FOLKLOR ...ma k**** je folklor, očito nema pojma što je to folklor...a svaka druga riječ je suvišna...Izvorno postao vjeko
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-03-2006 u 06:45
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
daj se skuliraj malo,ako ona simbolizira moju domovinu,jadni smo...kaj ti je tu domoljubno-po tome je i thompson mogo tamo iči pjevat...
ali eurosong je postalo takvo jadno natjecanje gdje će se ovakve trsah,nekvalitetne pjesme cijeniti...
Meni je stvarno zanimljivo vidjet ovoliko pljuvanje Severine na forumu čijih se 30% članova deklarira slušačima narodnjaka (a siguran sam da je broj i veći). I moram priznati da je pjesma (jadna kakva je) 16 000 000 puta bolja od 80% glazbe koju forumaši navode da slušaju u temi 'Kakvu mjuzu slušate'....
Izvorno postao marko6630
Potpis!
Ono što ti slušaš "valja" , drugo ne valja. Te sve pjesme u Kakvu mjuzu slušate si čuo vise puta , i znaš vrlo dobro da one ništa ne vrjede.
![]()
klanjam se
onda jadni tek forumaši...
Markec, ja (opet) potpisujem tvoj post.
A ovaj Smogijev daje točku na i.
Nije samo jadni forumaši, nego jadni svi mi.
Severina nek se drži glume a ne pjevanja
a što se tiče pjesme općenito podsjeća me na onaj wild dance od ruslane čisti plagijat
samo se čuje hop hop, digi digi dajca. cup cup, zip zip i dr.
Mene stvar peče i mislim da će, ukoliko ne dodje do ponavljanja Dore, biti to pljuska Hrvatskoj u svijetu. "Afrika - paprika" pa zbilja mislim da nismo takvi debili da bi nas takvi stihovi predstavljali vani. Što se etno štiha i domoljublja tiče u pjesmi ga ima isto kao i u izjavi da volim puricu s mlincima.
La donna e MOBILE
Ma kakva pljuska.... Pa ljudi moji, to nitko ne gleda.... A što mislite, da će Sevina konkurencija u Ateni biti na višem estetskom, umjetničkom, kvalitativnom nivou?? Aha, da.Izvorno postao dbogdanic
@Mile
A šta ćeš, kužimo se
Jedna od stvari koje su u bivšoj državi bile odlične i mislim da ih treba vratit su bile one legendarne 'Šund komisije'...
mi bi u EU pih...![]()
jedino je dobro da ljudi neće razumjet stvari poput afrika-paprika i salama pa možda i budemo predzadnji
bolje bi bilo da idu let3 ili vatrogasci![]()
Izvorno postao nix1001
I moj glas ide LetTrojci, al ne znam kako bi ljudi reagirali na odrasle muškarce sa brnjicama gdje ne bi trebale bit, ružama u guzicama koji pjevaju (pjevaju? da, pjevaju) 'Kurcem u čelo'...![]()
A ja neznam vise cemu ikako ova tema. Raspravljamo o besmislenim stvarima.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
a jebga šta sad, ionak ostatak svijeta misli da smo još uvijek u jugoslaviji.. i sad kad nas naša seve nacionale predstavi u grčkoj samo će potvrdit njihovo mišljenje, tj. neinformiranost..
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
A ja ću u to ime opalit jednu flašu mirogojčeka v zid.
pjesma je namjestena,kupite sutrasnji 24sata
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma nije puno namjeshtena, samo prosjecno, dovojlno da pobjedi
Pa vi ste dobri, u vas je bar bilo "natjecanja"
U nas Hari neki pjeva bez ikakvog izbora![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
pa pise u 24h da ziri uopce nije bio za sevei navodno bi se trebalo to ponistit i ponovo glasat...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks