Dakle, kako si i sama rekla, Prizma d.o.o. je ovlasteni zastupnik i serviser Minolta, pa tako i Konica-Minolta fotoaparata. Ispod ti je link na njihov web site:
http://www.prizma-foto.hr/
Na zalost, bas sam pokusao ozvoriti gore navedenu stranicu, ali tamo stoji poruka, da trenutno ne radi radi odrzavanja.
Ako si danas zvala servis i nisi dobila, to nije cudno, jer servisi obicno ne rade subotom, probaj radnim danom.
I jos jedna sitnica. Kako vidim iz opisa kvara vjerojatno se radi o bateriji ili sklopu unutar aparata odgovornom za transfer energije iz baterija. Takodjer sa koristenjem opada trajanje autonomije baterije sa jednim punjenjem, takodjer moze doci i do otkaza baterije. Osim navedenoga mozda je punjac otkazao poslusnost. Pretpostavljam da se radi o NP 200 bateriji.
Stoga bi bilo vrlo zgodno ako poznas nekoga tko ima isti aparata ili recimo Minoltu Xg ili bilo koju minoltu koja koristi NP 200, da isprobas svoj aparat tudjom baterijum za koju bi znala da radi, jednako tako i da isprobas svoju bateriju napuniti sa punjacem za koji znas da radi.
Ako pak ne poznas nikoga sa istim ili slicnim aparatom, nema ti druge nego pravac Prizma!

..al eto desi se da vise ne radi, stavila sam jucer bateriju na punjenje i nakon sto sam je ubacila u aprat i pokusala upalit, svjetlila je ona crvena lampica...ja malo pogledam po netu a ono firma propala u bem ti srecu ha???a garancija istekla 4 mjeseca i kaj sad da ja radim, glupo mi je kupovat novi aparat, a nisam bas ni pri lovi nekoj trenutno, iako ima stvarno super aparata, a i zao mi da ova propadne.. al jebote da kupim aparat od firme kaj za godinu dana propadne ???!!dakle to samo ja mogu, haha, recite ko sad servisira aparate Konica Minolta..znam da je uvoznik bila PRIZMA doo, al danas je subota a niko mi se ne javlja, a ja na iglama.. i ima li neko iskustava u cemu bi mogao bit problem, baterija, punjac ili sam uredjaj..pomagajte plssss..hvala svima
Odgovori uz citat

Bookmarks