cestitam...![]()
Samo da vam se pohvalim, danas sam dobio vozacku dozvolu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
cestitam...![]()
al nemas auto?
Forumaš godine :)
stari radi po cijele dane pa vozam njegovog; al dogovor je bio da sljedece godine meni kupuje autoPoslao: sezam-picika
al nemas auto?
Čestitam i zapamti: DOK PIJEŠ NE VOZI!
pogledaj mi signPoslao: Mobyfan-ica
Točno.Ne možeš naginjati flašu, čašu i voziti. Znači lijepo popiješ i onda sjedneš i voziš.Poslao: Mobyfan-ica
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tako je sljaka, to i ja uvijek govorim, popiješ ko čovjek, i onda lijepo odeš voziti. Pa tko je vidio piti i voziti...
maraschino - PTICICA
Kako ne? Pa ja mogu i pit i vozit. U jednoj ruci Sprite, u drugoj čips i još vojzim ko velika.![]()
I kad pohvataš čips i sprite - sljedeće što ćeš jesti će biti prvi stup ili automobil ispred tebe.
Naravno osim ako ne voziš tenk pa ne srušiš koju zgradu.
![]()
She is my sin...
Ovo gore je naravno bila šala, se razme.![]()
Moj stari u jednoj ruci drzi kavu, u drugoj cigaru i vozi... ovdje su ceste dosta siroke pa nema brige![]()
i automatski mjenjači i slične pogodnosti. Zaboravljamo gdje je P4E.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Canada, tamo se ide 300 na sat
![]()
Ja kupujem novi autić na kredu!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
dobro te placaju ?![]()
ja mog Speed Fighta 2 vozim i bez ruku,ali prvo popijem pa onda bez ruku
Ako si gladan pojedi nesto
moj stric cita novine na semoforima i bilo kad kad stigne, a naocale za citanje ima naravno dok vozi! objasnjenje je da nema vremena i zeli ga iskoristiti
Znači totalka je bila na onoj Hondici ili...? Koji autić štajgaš?Poslao: viki2win
Ja kupujem novi autić na kredu!
BTW: Don't drink and drive - you may spill your drink
Inače, ja u auto ne sjedam ako sam popio!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
upravo takoPoslao: Sljaka
i automatski mjenjači i slične pogodnosti. Zaboravljamo gdje je P4E.meni stari kad bude kupovo auto budem uzeo standarda, nekako mi dosadno vozit automatica
Meni je stari kupio novi autić... Saxo... ja zadovoljan.
Zadnje sto ti treba ja automatik.Moras osjecati voznjunazalost
kod mene je 1.9disel ali opet dobro ide.160km-max sam uspio izvuci.(sa 3 osobe u autu)
Zadnji uredio Noname : 28-06-2003 u 18:41
Tiptronik, selespid , to bi ja volio probati
Probo selespeed - dobra stvarčica ali još je treba usavršiti. Zasad je običan mjenjač bolji.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sta sporo saltanje?
Bookmarks