u oglasniku se mob prodaje
cijena varira
od 1100kn !!??
220E, 2000kn
pa do 380E????
čisto sumnjam u 1100 kn, ili štamparska greška ili je patka..
je li moguće da je cijena mobitela pala u ovo malo vremena na 2k kuna, pa čak i manje?
u oglasniku se mob prodaje
cijena varira
od 1100kn !!??
220E, 2000kn
pa do 380E????
čisto sumnjam u 1100 kn, ili štamparska greška ili je patka..
je li moguće da je cijena mobitela pala u ovo malo vremena na 2k kuna, pa čak i manje?
I'M SUPERMAN!
[quote=david_ri]u oglasniku se mob prodaje
cijena varira
od 1100kn !!??
220E, 2000kn
pa do 380E????
je jer je frend kupio za 1700 kn a kompa prije njega za 2100 samo se ja ne usudim prije neg bude nebrendirana i s motorolinim originalnim softom
abdbda
[QUOTE=abd]Izvorno postao david_ri
?? a sa kojim softverom je ova? operateri ili?
vidim da ti znaš dosta o tom mobitelu, tvoji frendovi ga imaju zanima me tvoje mišljenje o njemu. što je dobro, što nije? ima li nekih sitnica koje te nerviraju? sad vidim da se "ne usudiš" kupiti ga. zašto? hvala ti na info
PS pod usporedbe mobitela možeš vidjeti diskusiju o kupnji moba do 2k kuna... priključi se
I'M SUPERMAN!
Zna možda netko kad će se kod nas pojaviti u prodaji V3x?
Znam da ga ima po Oglasniku. Mene zanima prodaju u Ram3, T-Mobile, Vip?
načekat ćemo se kod nas tog moba....isto kao i v3i...
npr, ako ja kupim taj mob za kojih 1500-1700 kn jel mi može netko ubacit org software u njega, malo sam gledo po oglasniku da ekipa koja dekodira mobove ugrađuje i nove verzije softwarea, jel se to može za taj mob pošto je relativno nov
Još nema niko orginalni softwer al s vremena na vrijeme i to će se rješit,a šta se cijene tiče taj mob je prije mjesec i pol u oglasniku bio 400 eura sad je pao na 1700kn nije mi jasno u čemu je kvaka ne sjećam se da je bilokojem mobu tako brzo padala cijena.
Možda Motoroli V3? Ona je u 6 mj. bila malo ispod 6 soma kuna u T-mobileu da bi do kraja godine pala na 1600.Izvorno postao M A R I N
La donna e MOBILE
Di si ti nasao po 1700kn to neki rabljeni ili?Izvorno postao M A R I N
niti rabljeni nije tolikoIzvorno postao EagleONE
U Bg (bemti taj Bg) vec se pojavio cena je, otkljucan 280-300 evra sa svim dodacima V3x.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
mobitel je stani pani! Ja bih osobno ipak pričekao na v3i. Ali nebi ga uzeo u vipu nego u oglasniku...![]()
v3i ima u oglasniku...
Bookmarks