Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Threaded View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N91
    Operater
    095 2021202
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bezimeni
    kaj je tak famozno s tim D600 flat kabelom??? pojasnite
    nije to D600 flat kabel, nego samsung flat kabel. to je, koliko sam ja skužio neki vod od matične na ekran, koji često zna izlizati se i prestati funkcionirati. posljedica: ekran ne radi

= Citat = Izvorno postao robby_&quot Pregledaj post
    nemoj si uzet taj v3x jer ja sam ti imao 3 motorole i od te 3 dvije su mi se pokvarile a imam ti frendove sa motorolama (npr. v360v,e500...) kojima se isto često kvare. A i motorolama ti jako brzo pada cijena. Pa taj v3x danas mozes naci i po 1700-1800 kn jer ga se ljudi masovno riješavaju...
    motorole inače ne volim, ali v3 je iznimka, jer je prva uspješna motorola visoke klase poslije v50 po mome mišljenju. v3 drži cijenu na kojoj je danas od rujna, pala je možda 200kn.
    kvare se? što se kvari? znam da je bilo problema sa punjačem, da je trebalo namještat ko babin zub.....
    ima li moto još kritičnih točaka?

= Citat = Izvorno postao SEGA
    Nema ti bas sad nekakve prevelike razlike izmedju kamere na k750 i d600, one su ti samo tu da slika ako slucajno ne poneses digitalac. Sto se tice samih mobitela nekako mi je bolji k750, dobre tipke, dobar ekran, dobar meni... d600 je isto super mobitel ali taj flat kabel... ako je isti kao i na d500 bolje zaboravi za d600 jer se on zaista cesto kvari. Vec su nekoliko lega nosili mobilet na servis. Motorola, ako nisi prije koristio motorolu znaj da ce ti trebati neko vrijeme da se naviknes na taj meni.
    ja digitalac nosim samo kada idem na putovanja... i zato želim imati mobitel sa dobrim fotoaparatom. trenutno sam najbliže k750. osim ako ne konkurencija ne uleti sa jako povoljnom cijenom

= Citat = Izvorno postao robby_&quot Pregledaj post
    ja sam ti ga isto kupio preko oglasa a ovo sa pražnjenjem do kraja ovisi samo o tebi a ne o onome od koga bi ga uzeo, jer sam skužio da na primjer kada ga punim dok jos ima jednu ili dvije crtice mob jedva izdrži taj dan.... imam ti garanciju od europatradea
    krivo sam skužio, mislio sam na prvo punjenje..... hvala ti puno. ja skoro nikad ne praznim mobitel do kraja, tako da je to minus.....

onda si miran ako imaš et garanciju... inače na to ne gledam, osim kod samsunga.....
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-03-2006 u 22:51
    I'M SUPERMAN!

Slične teme

1. Isplati li se ova konfiguracija
    By M.R. in forum Stolna računala
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 19-12-2005, 15:35
  2. konfiguracija za 4500 kuna
    By gog in forum Stolna računala
    Odgovora: 127
    Posljednji post: 25-04-2005, 06:28
  3. 20 kuna za oralni seks s osnovnoškolkom
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 91
    Posljednji post: 20-04-2005, 21:47
  4. HTdsl za 0 kuna
    By gog in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 12-09-2004, 10:13

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove