e pa ja vam velim da va snisam zafrkavao a vi meni da sam lazov.
ali na slici je HR 20 a telci su HR 02.
Mozda su u vrijeme testiranja imali drugi MSC kôd
E, a sad otkrij tajnu odakle ona slikica moba sa mrežom HR-20. Ipak je prošlo dvi godine.Izvorno postao KaKaV NeReD
I jesi li slušajno nazvao thread 3.sreća? Kasnije se ispostavilo da je to naziv konzorcija pod kojim je nastupio Tele2. Možda su oni vidili tvoj post???
e pa ja vam velim da va snisam zafrkavao a vi meni da sam lazov.
ali na slici je HR 20 a telci su HR 02.
Mozda su u vrijeme testiranja imali drugi MSC kôd
dobar grah daleko se čuje
Nisam ja, nisam jaTad nisam bio ni registriran
I sad ćeš mi reć da su telci 2003. testirali mrežu u HR. Daaaaaaaaj, pa smisli nešto bolje![]()
a onda neznam sto da kazem.
Kaži istinu, ma koliko bila bolna![]()
nemogu od smjeha
Ajde fino gucni pivu, gricni burek i razmisli![]()
Da to nije bio neki pokusni BTS? Možda 3g?
A ja ću smislit dobru pizdariju za ovogodišnji prvi april, pa će ju pola foruma onako fino popušit, a ja ću dobit ban na godinu dana, taman za slijedeći 1. travanjinjinjinji.............
da a sad ces rec da sam preko veze imao i UMTS na T68i.
a za burek cu te poslusati al za pivkana ne jer sam na vinu ovih dana.
E jebote, pa nisam skužio da je ono T68, slika je nekako mračna, a nisam leće stavio............
Znači, sad ostaje da ja pogađam. Zato molim te zaokruži točan odgovor:
1. Neka prijenosna bazna stanica od postojećih operatera, ali su zbog testiranja stavili neki drugi MSC.
2. Pokusna bazna stanica nesuđenog im GSM 1800 od postojećih operatera.
3. Mislim da je u to vrijeme neka kanadska firma slala pismo namjere vladi o interesu za ulaganje u 3. mrežu, pa su opizdili jedan test, onako iz zajebancije
4. Photoshop
5. Nered je gucnuo previše gemišta i puhao u fotić, pa je NeReD vido bijele miševe, a fotić HR-20
6. Šta je ovo, neka anketa? A di je tu ormar i pegla?
7. Ajde Druže Mile, šta me zajebavaš, pusti me na miru, ionako mi je dosta svega......
8. Dosta mi je i žene i djece, nekako me nostalgija vuče i vratit ću se kad mi bude ćeif, al prođe otad trinest Bajrama......
Zadnji uredio Drug Mile : 04-03-2006 u 11:54
2
2
2
2
E svaka mi dalakad sam pogodio i što sam izvukao informaciju iz poslovično tajanstvenog NeReDa.
![]()
Bookmarks