E sad odoh i ja...vidimo se za 6 dana...
...aah moram te malo...Izvorno postao whiteboy
![]()
E sad odoh i ja...vidimo se za 6 dana...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ajd, Bog I Hrvati![]()
Ajd bok i ništa drugo
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Eto me u Melbournu, u internet cafe-u, pa rekoh da vam se javim maloOvdje je sunce poprilicno jako, jucer sam malo zgorio na plazi, no barem sam se malo surfao, tko bi rekao da cu uspijeti iz "prvog" pokusaja
Budite mi dobri, pozdrav!!!
gog mogo sam i ja s tobom![]()
ajmo ajkule svi u napad![]()
Baš ste pokvareniIzvorno postao damgol
Još ćete ga i ukleti...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...aaaa svi su nekam zbrisali.... na skijaču ???.....ccccccc![]()
Ja idem na sanjkanje. Napuniću vreću slamom i piči..........
ja bi radije ko gog u tople krajeve,dost mi skijace za ovu god...stvarno ti zavidim,gogili![]()
blago se njemu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma kakve ajkule, ako ih se mogao Mitch Buckhanon rijesiti, za mene je to cas poslaIzvorno postao damgol
![]()
Danas idem malo do centra Melbourna, sutra letim za Sydney, a za vikend sam u Byron Bayupa opet nazad u Melbourne. Uglavnom, ovdje je super
![]()
Pozdrav svima!!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Čekajte malo, a di je Blue Devil. Nema ga već par dana, a nije prijavio odlazak i ne javlja se iz int. kafea k'o gog. Ako je na skijanju, možda i bolje, da nam ne vadi mast.....
...pa Blu i doc su šmugnuli,koriste gužvu oko goga![]()
![]()
Nisu niš šmugnuli Blue i WB, nego samo WB. Njemu je Dinamo-Hajduk (gore plavo, dolje bijelo) i fućka mu se za sve nas.... A ja sam bio po nekim seminarima, pa malo okolo, i tako - proletilo par dana.
Ništa tako fancy kao naš Barefoot Bushman...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ajde neka tebe nama. Jesi se barem naspavao na seminarima?
Izvorno postao gog
ma znaš ti zakaj ja navijam za ajkule
dogovor je dogovor![]()
Ma jok... taman zakljucam a predavač podvikne. Baš je neki
A Gogić? Nema ga nešto... Il' ga je ajkula il' neki queer![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa sta...odoh i ja na lollll proslavu dana zena...hahahhaha
ja sljedece god picim za dansku
ovak daleko iskreno,bojala bi se![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
....u Dansku ....Izvorno postao mala
onda pemo skupa!!!LOL
![]()
zasto da nemoze
![]()
sigurno idete prosvjeovat protiv danske i palit im zastavu zbog karikatura proroka muhamedaIzvorno postao lili
![]()
![]()
![]()
.....ma imam frendicu tamo....a blizu je Njemačka,a prvenstvo ....![]()
Bookmarks