Postoji jedan dobar program za to, a zove se PDFfactory
Radi kao virtualni pisač za komp, a imam mogućnost blokade ispisa, copy/paste-a itd.
trebala bi neki program koji će mi prebaciti doc u pdf. ali zapravo mom problemu tu nije kraj! onda bi trebala nekako taj pdf zaključati da se ne može editirati, copy/paste u word i sl. (kao neka vrsta copyrighta) da li je to ikako moguće izvesti?naime, imam jedan seminarski rad koji bi trebala staviti na net ali ne želim da se po njemu prčka.
skidala sam danas neš s neta i uspjela pokupit neke f* viruse, trojane, crve, ma vrag će ti ga znati štokomp mi se blesirao i radio takva sranja da sam poludila!!! dva sata sam se mučila da nađem uzročnika, maknem ga i vratim komp u funkciju. zato bi pliz trebala neku pouzdanu stranicu ili slično
tnx
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Postoji jedan dobar program za to, a zove se PDFfactory
Radi kao virtualni pisač za komp, a imam mogućnost blokade ispisa, copy/paste-a itd.
odgovor ti je u naslovu.... pdf možeš zaključati tak i tak ..... no nema toga što se ne da otključati, svaka brava ima svoji....
![]()
OpenOffice.org 2.0 sve word, excel, ....... moze prebaciti u PDF format.
Prepoznaje sve (skoro) formate i naravno besplatan je.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ma zapravo nebi bila u ovoj situaciji da imam novi office koji bi u kombinaciji sa acrobat pro radio besprijekorno. ali dok ne nabavim novi office... voda
skinula sam PDFfactory Pro i uspjela sam nešto iskemijati (tnx dark) ali još uvijek me malo muči to zaključavanje
mislim, kontam ja kako se to sve zaključa, ali ja bi htjela da se to zaključa tako da se ne može otključati. da li prosječni useri znaju kako se to otključava? mislim ja ne znam...
![]()
e a kad smo već kod toga... imam jedan pdf koji bi vrlo rado otključalabaš sam grozna
hehe
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
lol a zasto bi ti to zakljucala ? ionako svatko to bude htio odkljucati taj pdf ce doci sa istim pitanjem kao i ti ˇimam jedan pdf koji bi htjela odkljucati" i to je to ...
Smijeh ako mislis da ce taj seminar biti samo tvojih ruku djelo nece jer nema toga sta se nemre probiti . Nadalje samim time sto ga stavis u pdf si vec napravila dosta . Sto se tice "odkljucavanja" mislim da adobe pro ima opciju da to ispise u wordu.
Bookmarks