Imas ih testiranih u Mobil-u![]()
Molio bi jednu preporuku glede kupnje notebook-a do nekih 13000 kn. Volio bi da ima integriranu wlan karticu, mada za sad nema previše mjesta gdje bi baš mogao surfati bežično...
maraschino - PTICICA
Imas ih testiranih u Mobil-u![]()
Forumaš godine :)
ah, ja kad tako gledam, onda bi prvo kupio onog prvog kojeg opišu, pa onda onog drugog....
baš mi treba jedna onako, iskrena i dobra preporuka od ljudi koji ih koriste redovito.
Došao sam do nekih novaca i rado bi si kupio jedan notebook![]()
maraschino - PTICICA
pa bolje uzmi t610![]()
Forumaš godine :)
možda onda ipak da pričekam sx1, to je kao smartphone!!
maraschino - PTICICA
Što se laptopa tiče...Za te pare možeš kupit zakon laptope.Iako većina njih ne dolazi s već ugrađenom wlan karticom, možeš ju kupit za max. 500kn.A trema li biti mobile procesor?Koliko mhz-a?P4 ili Athlon XP?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
za 13k kunića je zgodan compaq evo n800v... ja si nešto skroz slinim nad njim u zadnje vrijeme![]()
Hm...Pa je ali...Grafička mu ima samo 32 mb.A poslušaj ovo:
Nec Versa P440
Mobile intel pentium 4 1.8Ghz
30Gb hard
256mb DDR memorije
15" TFT
DVD/CDRW
Windows XP Pro
Norton Antivirus
Cijena (s pdv-om) 13000Kn
www.analogbit.hr
Nee...Ovaj je još jeftiniji (oko 10k kn) A zakaj ti treba laptop?Imaš i onog acera (u novom mobilu).Već je spominjan na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2132
"samo" 32 MB grafičke memorije na lapu?!?!?! daj hrc ohladi.. ak ćeš se igrat onda si složiš stolni komp za puno manje para od 13k kuna...
Da.Za manje para dobiješ 64 mb isto na laptopu.I malo je pretežal (mislim da je 3.2kg).Ustvari on se još nije izjasnio zakaj mu točno treba
ciljao sam na to da što će ti više od 32 MB grafičke memorije na laptopu??? ja stvarno ne vidim potrebu za tim, ali zato mi se sviđa ideja imati 1400x1050 rezoluciju... mislim ako netko smatra da mu treba, baš me zanima što radi na tom stroju (ovdje se sigurno nitko ne bavi 3D modeliranjem i slično, a osim za neke zvjerske igre za drugo ti i ne treba više od 32MB)
Hrc, NEC ne možeš uspoređivati sa Compaqom. Meni su to dva različita svijeta. Ja u zadnje vrijeme slinim za
Compaq NC400 i Evo N800. A ok je i
Fujitsu Lifebook S6000![]()
kod mene reklamiraju neki sony vaio, ljepo izgledaali ako kupim drugi kompjuter mogu se selit iz stana
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Taj vaio je lijep ali prokleto skup.Dobro dobro.Compaq rulz i gotovo.A sad preostaje pitanje:gdje kupiti?Ima mali milinun dućana.Na koji vi ciljate?
Gdje je najjeftinije...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
daU hgspotu imaju lijepi izbor a ni cjene nisu loše
Hm, meni frend iz USA stalno priča o tim sony-ima kako su super, kako su ovo, kako su ono. Meni je super sony za TV, liniju, DVD player i te kućne stvari, ali laptop ne bih, hvala. Predrasuda možda, ali ča ćeš...![]()
ne bih se složio, meni se taj vaio čini okej stvarčica (jedino ne znam koliko košta, brijem da je malo skup). sony čega se primi uglavnom napravi kak se spada...
ja se sjecam da je vaio kostao oko 40000kn kada sam gledo prije negdje 2 godine u cjeniku!
Preskupi su vaio laptopi oduvijek bili...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Danas sam bio u importaneu i vidio vaio notebook za 6950 kn!Check it!Neka akcija!Reko sam da su skupi al 40000kn sumnjam da koštaju.
![]()
NOTEBOOK SONY VAIO PCG-FX905, Athlon XP1600, 256MB SDRAM, 30GB, CDRW-DV
Cijena: 9.243,42kn
Gotovina: 8.319,08kn
(PDV uključen)
* 1600+ Mobile AMD Athlon XP Processor
* 256MB SDRAM SO-DIMM upgradeable to 512MB
* Hard disk 30GB
* CD-RW/DVD drive 16x/10x/8x/24x
* 1.44MB Floppy Disk Drive
* 15.0'' (38.1 cm) TFT colour display 1400x1050 SXGA+ resolution
* ATI 3D RAGE Mobility, 32bit colours
* IEEE1394, 2xUSB, Serial and Parallel port, RJ-11, RJ-45, TV-out
* Modem V.90/K56Flex
* Docking Station Interface
* Microsoft Windows XP Pro
Ovaj laptop je sličan (a možda i isti) kao onaj iz Importanea.Čini mi se OK
ja se tocno sjecam da je bio 40000kn u cjeniku koji sam uzeo iz importannea tamo u soniju na pocetku.Poslao: Hrc
Danas sam bio u importaneu i vidio vaio notebook za 6950 kn!Check it!Neka akcija!Reko sam da su skupi al 40000kn sumnjam da koštaju.
Ma to je bolesno!S tim novcima skoro možeš auto kupit (kažem SKORO ) Očito su ipak nešto pojeftinili do dana današnjeg
Bookmarks