Pozdrav... Trebao bi mi repstudio direct download link... Sve do sada što sam pokušavao skinuti antivirus mi je vikao Trojanac i sl... Hvala...
znali tko gdje ima za downloadat neki odlični MP od v360 da ga stavim na v360v ali da nije onaj yuet , i treba mi yuet 1.3 (ne treba meni ali ima jedan prijatelj koji me gnjavi da mu nabavim baš taj yuet )
Pozdrav... Trebao bi mi repstudio direct download link... Sve do sada što sam pokušavao skinuti antivirus mi je vikao Trojanac i sl... Hvala...
Svi smo mi u krastavcu...
Iman motorolu L7v,i nakon svih mogućih postova koje san pročita nigdi nemogu nać kvalitetno objašnjenje zašto kad pokrenen bilo koji p2k program više ne pripoznaje da mi je mobitel priključen u kompjuter???
![]()
![]()
Ako ko ima adresu nekog normalnog drivera za motorolu l7v bia bi mu zahvalan!!!!!!!!!![]()
Ili neki koristan odgovor! Fala!![]()
Ako ima tko seem 005b.0001 sa Yuet mp v.1.8 a da ga nije dirao molio bih da mi uploada..:-D..I može uz to i seemove 0313 i 0314...hvala..ili mi neka posalje na mail...mborovcak@yahoo.com...HVALA!!...
Zna li neko di ima skinova koji su baš za L7, jer ovi drugu malo štekaju?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ako mozda netko zna gdje mogu pronaci hr meni za v3x moze link.... hvala....
Izvorno postao ilordan
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=427862&postcount=2
i nemoj više spammat forum!
Zamolio bih nekoga tko ima L7 i da mu je zvuk savršen kod razgovora, da mi pošalje gain_table.bin
Ako može netko da skine moj 10018000 file i da ga propusti kroz "un5x_patch.exe" te da mi ga ponovo uploada jerbo meni izbacuje poruku "File access denied".
Potrebno mi je to konvertiranje da bih na v600 stavio flash 72R!
Ako mogu fajlovi za Intel i Micron čipset.
P.S.
Od kolege sa foruma dobio sam ta dva fajla, ali imaju samo srpski jezik. Nije meni to uopće bed, ali onaj tip koji to treba je politički malo (pre)opterećen pa bio on hrvatski jezik, ako postoji. Ako nema...tko ga ...E
Pozdrav!!!
Zadnji uredio Inovator : 16-11-2006 u 12:38
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Pa dobro društvo zar nitko nema "un5x_patch.exe" da mi pošalje!!!
Evo ti ovaj sa motofan.ru DOWNLOAD,nadam se da če ti poslužiti.Izvorno postao kurbaos
![]()
ima li netko seem 32 , ali da sve uredno radi , jer se meni sve poremetilo
Trebao bi drivere za Motorolu v235 ako netko mozda ima, treba mi ASAP!! hvala
(driveri da ga spojim s kompom preko kabla), ako netko ima bio bih jako zahvalan!
izvoli linkIzvorno postao rakanisshu
Izvoliš 0032_0001.seem sa Yuet MP 2.0!Izvorno postao T O M O T
I meni treba Original motorolin Flash za V360 ovaj što je stavio filiponja je oštećen. Pa ako neko zna za još koji javite.Izvorno postao fliponja
Kako misliš oštećen?Izvorno postao jole0909
Hm evo ti onda ovdje pa izaberi
Momci trebao bi java programcic za moto.
Naime da li postoji neki acrobat reader za mob...jer sam skinuo neki pdfviewer no međutim ne radi...hvala unaprijed...
Bok, susjedi!
Trebam LP za Motorolu V3i sa jezicima "zapadnog Balkana",tj. srpskim, hrvatskim itd. Pozeljno bi bilo i objasnjenje kako ubaciti to u mobitel.
Zadnji uredio Inovator : 03-12-2006 u 19:28
Srpski LP možeš pronaći ovdje LINK,a na mobitel ga stavljaš sa RSD lite_omIzvorno postao brule85
![]()
Ima tko onu melodiju zvona kakvu imaju u seriji "24 sata"? Ili zna tkud bi je mogao skinuti?![]()
Trebam LP hrvatski za motorolu razr v3! Jel ga mogu stavit pomoću p2k easy tool 3.9, tamo na flash lng?
Hvala![]()
Društvo,
Hvala puno za link, uspešno sam ubacio srpski u telefon! Mislim da sam nikad ne bih našao LP da nije bilo vas. Telefon mi je sa nemačke Vodafon mreže, pa me interesuje šta mi je potrebno da skinem onu njihovu poruku "How are you" i "Good bye" sa logom Vodafona, kao i stvari unutar telefona kao što su Mehr Downloads u Igrama i aplikacijama, kao i Vodafone Mail i Vodafone Messenger u Porukama. Tu su i VFD2-MMS i Vodafone live! (sa katančićima), VFD2-WAP CSD i VFD2-WAP Secure u Web Sessions. Koji mi alat treba? Treba mi i uputstvo kako da obavim uklanjanje toga.
Hvala ponovo!
P.S. Telefon je V3i.
Zadnji uredio brule85 : 05-12-2006 u 15:34
Bookmarks