Ako može MP za V360.
Ali ako je moguće da nije Rapidshare jer mi ne radi preko satelitskog interneta. Može Megaupload jer mi on ponekad radi.
Pozdrav svima. Trebao bi flex za V3 verzija se8647axxc2055 . Moram mob nositi na servis,a backup flexa neam jer mi je crko hard na kojem je bio.Nigdje na netu nemogu naći tu verziju,osim na en.soft4gsm.com a tamo se plaća. Mucho zahvalan za bilokakav link.
Ako može MP za V360.
Ali ako je moguće da nije Rapidshare jer mi ne radi preko satelitskog interneta. Može Megaupload jer mi on ponekad radi.
Ovdje imaš Yuet 1.8 za v360 i L7 koji možeš skinuti i sa fileclouda i mofilea pa probaj! Trenutno je najnoviji yuetov uradak!Izvorno postao cokolino
![]()
imo go onu igru što se može igrat preko bluetootha
2x v360
Trebao bih adresu seema za L7 da može zvukove s kartice imati kao zvuk zvona. Negdje sam to našao ali se ne sjećam i bezuspješno tražim..
Pozdav... trebo bi flex za moto v550 i hrvatski lp za taj model.... hitno... hvala!!!!
birajIzvorno postao OBA
http://www.v550-site.com/programi/
Trebao bi kompletan a\ drajv za v360v, molim vass!
Molio bih za v360 (bilo koji monster) seem 005B, prilicno mi je hitno
Hvala!
Evo: 005b_0001.seemIzvorno postao spade
Pozdrav svima!
Trebao bi Hrvatski language pack za motorolu v235.
Hvala Vam unaprijed!
![]()
trebao bi neki program pomoću kojeg mogu uploadati video,zvukove i igre za motorolu l6...ima li tko šta?
jel mi netko može poslati gain_table.bin za L6
unaprijed zahvaljujem
Dva sata pretražujem i nikako da pronađem LP za v547 sa HR jezikom.Pomozite, molim vas!
![]()
karabaja @ gmail.com
ima li tko info jeli postoje PK2 driveri za 64-bit win?
treba mi flash za v360v od v360 (nemojte mi davat link na yuet)
Imaš ovdje! Mislim da se moraš regat!!Izvorno postao T O M O T
Izvorno postao tanja848
ima.
prvo pogledaš veeeeeeliki thread zvani Superthread:
onda unutar istog imaš ovo
NAPOMENA za sve: Zbog učestalih kršenja odredbe da ovdje idu samo i isključivo zahtjevi i odgovori na zahtjeve u vidu linkova i fileova, upozoravam vas sve da ćemo biti rigorozniji prema onima koji se toga ne drže.
Trebao bih tahoma font ili neki drugi sa hrvatskim jezikom za L7. Probao sam dva linka s foruma ali ne rade..
Pozdrav !!
Ovako frend mi ima motorolu L6 kupljenu u t-com paketu !! Trebao bi mu skinuti na PC slike i snimljene filmiće ali nemam drivere za taj mobitel .Još bolje bi bilo cjeli SW.On sa mobitelom nije dobio nikakav CD već bi morao dat 150 kuna za CD i usb kabel !!
Ako mi ko može skratiti muke i poslati neki link ili cjeli program i drivere za XP !!
Hvala najljepše !!
Trebam LP za r26ld (e1000) motorolu...može i 002f..postoji onaj gogsov ali ne mogu doći do njega jer mu je link ugašen na rapidshare-u!)
Pozdrav
Pozdrav.... jel mozda netko ima font za v3i....a da je kompatibilan sa hr jezikom... po mogučnosti comic sans al moze bilo kakav... sam da malo mob izmjenim...Thnx
Bratu nešto zeza U6 pa bi on flešao mob.
Skinuo sam R478_G_08.84.2DR_A_PDS00B_LP0039_DRM0101_VSTGER_JP JAVA_G_08_R478_06_20I_SE5772AXXF1174_1FF_MotoFon.R U.sbf
Sada bi trebao još hr lp.
Ili ako netko zna neki bolji soft?
Oprostite ako se ponavljam, ali trebao bih program "un5x_patch.exe"...
sve linkove koje sam supio naci su istekli...
Hvala.
Jel moze link za flash & backup 3 + crack jer je ovaj link u linkovima isteko
Bookmarks