E a za to pričekaj malo pa valjda če naručiti novu "turu" tih maski tj. moraju ih dobit još....Izvorno postao marko6630
Tko zna, triba provjerit
@Apocalypso....oooo pozdrav nisam znao da si ti i ovdje Welcome back![]()
E a za to pričekaj malo pa valjda če naručiti novu "turu" tih maski tj. moraju ih dobit još....Izvorno postao marko6630
http://repair4mobilephone.org/disassembly_nokia.html
EVO ZA VIŠE NOKIJA UPUTE
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@Bare
Nova pošiljka dolazi tek za 45-60 dana, a to mi se fakat ne da čekat...
Testis unnus, testis nullus!
@Marko, nije beg cicija!
Kad već imaš mrga uređaj, odnesi ga u Mobis. Najsigurniji si tako, a osim toga originalne maske su uvijek (po meni) najbolje! Ako ne vizualno, onda bar znaš da ti je profić stavio novu masku. Pa za cca 300-tinjak kuna ja ne bih čekao ponudu iz CrazyShopa.
@Mobyy
To se nikako ne isplati. Ne želim toliko ulagati u mobitel koji ću kroz mjesec-dva prodati. Sodom kaže da su te maske iste kvalitete kao original, nemam mu razloga ne vjerovati. O profesionalnosti Mobisovih servisera bi se dalo raspravljat, a uostalom, već sam sinoć bio skinuo i vratio ovu masku koju sad imam bez ikakvih posljedica. Jednom sam bio Mobisu dao 250 kuna za komad plastike za 6630, istu grešku neću napravit ponovno.
Tvoja odluka. Pogledaj možeš li naći kakvu masku preko oglasnika možda netko prodaje pokvarenu 6680, ili za dijelove...Izvorno postao marko6630
@marko ,ja sam rekao za 6630 a vrijedi i za 6600 (za koji sam vidio nekoliko maski uživo) ,sad dali je stvar ista kod 6680 koja ima i klizni mehanizam neznam,ali što se tiče viđenog nemam neki prigovor.
@Sodom
Ma kužim, sve petAl očito da ništa od toga neće bit, probat ću tu po Zagrebu par shopova pogledat, al skoro pa sam siguran da ništa neću nać, a sumnjam da ću za 2mj kad crazyshopu stigne nova pošiljka uopće imat N6680.
sve se moze kad se oce-ima u par ducana a osim CS gdje mogu uzet kakvu ocu ima u Preckom u Shoping centru , naravno ak nisu u medjuvremenu prodaliIzvorno postao marko6630
abdbda
dobio sam potvrdu od frenda -uskoro maske za 6680 u svim dugunim bojama a osobno ću se pobrinuti za masku Marko 6630 pa ako ju bude još trebao - momentalno imam samo ljubičastu i kristalno kučišteIzvorno postao abd
![]()
abdbda
@abd
Hvala, majstore, al ne bi kristalno kućište... Čim dođu te sve druge maske ti meni javi da si uzmem jednu!
DOGOVORENOIzvorno postao marko6630
abdbda
i meni jedna!![]()
uglavnom javi ovdje kad ih bude
Eh zaboravija sam reci da i ja dobivam jednu Njoku za koji dan Iz T-mobilea pa i meni jedna![]()
Dobijaš Nokiu!
...jel netko zna gdje ima crna maska sa tipkovnicom za 6600?
ovo što sad imam je ljubičasta za 6680 i kristalno kučište te kristal za N70
a kompa će nabavit maske a ja mogu samo čekat
moram napomenut da svaka njoka u kristalu izgleda ko san a N70 je neprepoznatljiva
imam još kristala i za v3 ali to je neka druga prića
abdbda
abd , taj frend ti je iz crazy shopa ili je to ovak sa strane?
Ko zna di se moze jeftino nabavit onaj bocni poklopac za mmc karticu i koja bi bila cijena?
Pozdrav
Edited: to pitam za N6680 , iako se vidi u profilu za koju nokiu je al ipak![]()
hmm, nadam se da se abd nece ljutit, al ipak ga nije bilo na forumu par dana, pa da ti odgovorim ja... da, to mu je frend, i fino posaljes mail na info@crazy-shop.com i pitas tog covjeka sto ima crazy...
Gdje mogu kupiti crnu masku za N6680, jer u crazy shopu nema...
Bookmarks