samo vas obavještavam da me nebu bilo na forumu do negdje... sredine osmog, sutra idem.... na...... gdje?.....MORE!!!!!
jupiiii
ak naiđem negdje na kakav komp, posjetit ču forum.... e al mamu bi prodal za laptop!!!
samo vas obavještavam da me nebu bilo na forumu do negdje... sredine osmog, sutra idem.... na...... gdje?.....MORE!!!!!
jupiiii
ak naiđem negdje na kakav komp, posjetit ču forum.... e al mamu bi prodal za laptop!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Killa bok i uživaj, piši dnevnik pa ćeš nam postati kad se vratiš.![]()
ajd sretno killa. dobro se provedi![]()
Forumaš godine :)
neki su naslovom teme možda pomislili da idem zauvijek - e nečete me se tako lako rješiti![]()
e ******...jednog dana ocemo![]()
Forumaš godine :)
@Sezam, jahač apokalipse je rekao
Blago Mišku, on može biti i na moru i na forumu![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ja sam isto napokon doma (na moru/zadar) i bit će vjerojatno manje na forumu; ipak, žalim dečki, ali komadi su tu
p.s. ali neću vas zaboraviti, posjetiti ću vas sa vremena na vrijeme
maraschino - PTICICA
Poslao: Sljaka
Blago Mišku, on može biti i na moru i na forumu![]()
![]()
evo mene na kratko u zagreb - sutra imam popravni iz mature iz hrvatskog pa sam došo
A jesi majstor... Stvarno ti se nije dalo učiti, ha? Malo smo se preveć zajebavali, ha...
Ajd SRETNO SUTRA!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo prošao sam maturu!!!!! skrumpao sam se do jaja, ali na more idem tek za 5 dana :-(
Ma bravo! A šta planiraš dalje? Mislim karijera...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
definitivno idem u rijeku na poslovnu informatiku, več sam upisan :-)
Odlično!Onda mi postaješ skoro pa susjed.Poslao: flOorKilla
definitivno idem u rijeku na poslovnu informatiku, več sam upisan :-)![]()
![]()
![]()
............ :-) :-) :-)
Obavijest i od mene:s ispitima je gotovo za sada,već se počinjem i tresti na sam spomen faksa,misli mi se izležavaju na plaži već par dana....=ukratko,sutra idem za Umag,nemam pojma kada ću se zbog obaveza ili dostupnosti prostora moći ponovno javiti (ma hoću već nekako..) pa vas sada sve pozdravljam,želim vam najluđe ljeto do sada (ili bar da se skroz odmorite u laganom ritmu plaža-kafić-doma-van)![]()
) i čitamo se na jesen!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i uživaj
Hvala ti i necu vas zaboraviti,a i pitat cu se cijelo vrijeme da nije mozda netko od brojnih turista "domaći s foruma" i meni malo bolje poznat....
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazite se morskijeh ježova...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ako vidite da netko baulja s Mobilom u ruci i ne primjećuje svijet oko sebe , provjerite, možda je član ovog foruma.![]()
Zadnji uredio Sljaka : 16-07-2003 u 20:25
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mystique, možda da navratiš do Pule?![]()
Koja sreca,malo njuskanja po gradu i nadoh ja taj VIP-centar(+malo slobodnog vremena) i evo me!Tko bi izdrzao cijelo ljeto bez foruma!!Ako treba,odricem se izlezavanja na plazi da škicnem što se tu događa![]()
Šteta što nisam prije vidjela tvoj post,trebala sam zbog nečeg drugog do Pule,ali pošto je bilo samo to u pitanju a i nije mi baš usput odustala sam.Ovako,tko zna...mogli smo završit negdje na kaviciPoslao: vanja
Mystique, možda da navratiš do Pule?![]()
![]()
![]()
...pa da ne duljim od danas sam na odmoru pa...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks