ma sta 100kn? puno manje od toga.. garancija ne ODE, jer se moze zakljuctai da sve bude kao da je netaknuto..Izvorno postao Raf
PS. naravno da nece za badava. mislim daje kod njih 491kn![]()
ma sta 100kn? puno manje od toga.. garancija ne ODE, jer se moze zakljuctai da sve bude kao da je netaknuto..Izvorno postao Raf
PS. naravno da nece za badava. mislim daje kod njih 491kn![]()
Jel zna netko di to ima u zagrebu? Znam jednog unlockera koji me trazi 100 kn buduci da je mob kupljen poslije nove godine sto god mu to znacilo. To mi je previse za unlock. A kada bi se stavio novi firmware jel bi se tako onda otkodiralo? Mislim bolje mi je stvaiti novi firmware i riješiti se vodafone live-a nego samo unlockati. naravno ako se moze. tip me trazi 100 za unlock i jos 150 za frimwareIzvorno postao khideg
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Izvorno postao Raf
tip misli zbog novog CID-a, ali to nije neki problem.
novi FW ne otključava mobitel, jer se mobitel zaključava u području eeproma u koji ne zadire FW, sva sreća.
naravno da se može, postoji čisti FW, stavljao sam ga mnogim forumašima, svi su bili zadovoljni.
ovako nazovi lika ovog on ti je stanicu poslje maximirskog stadiona prema dubravi, sumarski fakultet ti je tamo ta ulica... broj ti je 0989161916Izvorno postao Raf
hvala puno ste mi pomogli
nemamo o toj temi više šta pričati stoga![]()
Bookmarks