Oh, oh... Nisam siguran da ti itko to zna/moze reci. AFAIK, to zakljuca operater, i to se onda strogo cuva...
IMHO, najbolje ti ga je odnijeti u servis da stave cisti firmware (ako ce htjeti), ili nekome "sa strane" da ti to napravi.
ovako ja imam sony ericsona k700i i kad unesem komandu za otključavati mrežu
to je ova komanda<**< i onda mi piše zaključano putem MNC2 i kada idem otključati mrežu piše mi unesite NCK
dali netko moždakoji je NCK za sony ericsona k700i
ili ako netko zna kako saznati NCK
Oh, oh... Nisam siguran da ti itko to zna/moze reci. AFAIK, to zakljuca operater, i to se onda strogo cuva...
IMHO, najbolje ti ga je odnijeti u servis da stave cisti firmware (ako ce htjeti), ili nekome "sa strane" da ti to napravi.
Ako je od VIP-a aparat, odesi ga u VIP centar i oni ce ti ga otkljucati uz naknadu.Normalno garancija ti ostaje
ma daj, kakv novi firmver tebi treba samo otkljucavanje. to moze napraviti svaki unloker spajanjem moba na komp u roku nekoliko minuta.
Zadnji uredio khideg : 01-03-2006 u 18:27
za 100kn i ode garancijaIzvorno postao khideg
![]()
E sada da ja samo pitam, ja sam isto kupio k700i u vipu za 1300kn samo mobitel bez kartice, ali je lockan na vip. Pa sada dali mogu odnjeti u vip i traziti da mi ga otkljucaju za badava, jer nisam uzeo u paketu?
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
ma sta 100kn? puno manje od toga.. garancija ne ODE, jer se moze zakljuctai da sve bude kao da je netaknuto..Izvorno postao Raf
PS. naravno da nece za badava. mislim daje kod njih 491kn![]()
Izvorno postao Raf
420KN je otključavanje u VIPu. oni jedini otključavaju.
Jel zna netko di to ima u zagrebu? Znam jednog unlockera koji me trazi 100 kn buduci da je mob kupljen poslije nove godine sto god mu to znacilo. To mi je previse za unlock. A kada bi se stavio novi firmware jel bi se tako onda otkodiralo? Mislim bolje mi je stvaiti novi firmware i riješiti se vodafone live-a nego samo unlockati. naravno ako se moze. tip me trazi 100 za unlock i jos 150 za frimwareIzvorno postao khideg
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
cijena unlocka u VIPu je 488kn.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao Raf
tip misli zbog novog CID-a, ali to nije neki problem.
novi FW ne otključava mobitel, jer se mobitel zaključava u području eeproma u koji ne zadire FW, sva sreća.
naravno da se može, postoji čisti FW, stavljao sam ga mnogim forumašima, svi su bili zadovoljni.
jel itko toliko lud da otkodira u vipu?Izvorno postao KaKaV NeReD
iznenadio bi se, ali dosta ljudi daje mobitele u VIP na unlock...Izvorno postao khideg
nisu zato ludi, već eto, svaka roba ima svog kupca, rekli bi ekonomisti
E da sam to znao prije jedno 1,5 godinu dana.
Dođe mi lik: "jel mogu otključati nokiu 6610i?" kažem mogu, otključam pomoću kodova pred njim i kažem 80 kn (baš sam kupio USB za siemens x55 pa mislim eto da si vratim lovu).
A on me gleda ko krava mrtvo tele .
Pa ******, kaj je puno dati još 5% od cijene za unlock.
Trebao sam mu reći odite u VIP, tamo to rade besplatno.
E da mi je vidjeti kako bi se čudio ko puran glisti kad bi mu ovaj iz VIP-a rekao date 400kn i to je besplatno![]()
Evo pošto to rade unlockeri http://www.gsmzone.org/cjenik_usluga.htm
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
ovako nazovi lika ovog on ti je stanicu poslje maximirskog stadiona prema dubravi, sumarski fakultet ti je tamo ta ulica... broj ti je 0989161916Izvorno postao Raf
hvala puno ste mi pomogli
nemamo o toj temi više šta pričati stoga![]()
Bookmarks