Mislim da je ovaj mob trenutno najbolja kupnja u prepaidu za relativno male novce. Imam njegovog slabijeg brata (SE Z530i) i mobitel je odličan. Koliko sam vidio w300 dolazi sa karticom od 256 i slušallicama (to je samo za sebe kakvih 500-600kn). Nisam siguran dobivaš li i USB kabel. Od funkcija, mobitel ima sve čovjeku potrebno: BT, IR, MP3, podrška za kartice do 1GB, USB Mass Storage, brz software... Baterija na z530i traje 4-5 dana uz nekakav uobičajen režim rada (hrpa poruka, par poziva/odziva i pregršt onog prokletog quadrapopa).
Ove primjedbe sa dizajnom, šarkama(?!?) i oštrim rubovima su čista glupost. Otiđi u kakav mob shop i vidjet ćeš da je stvar ima čist dizajn sa čistim linijama, ništa bolji i ništa lošiji od bilo kojeg drugog mobitela. Preklopni mehanizam je solidno napravljen se masivnim ležištem i doima se vrlo trajno. Pozdravljam nepostojanje SE-ovog famoznog joysticka! Zamjerka moja ide na račun tipkovnice. Bilo bi mi draže da su tipke razmaknute jer imam velike prste pa se dogodi de stisnem krivu tipku.
Ekran na Z530i je ok(ubc), no na w300 je ugrađen normalni tft pa pretpostavljam da stvari izgledaju bolje. Kamera je katastrofa (kao na k700 mislim) i ako si kakva umjetnička duša koja slikaje sutone, panorame, živine u pokretu i sl., nemoj uzet ovaj mobitel. Za ostalo (prijatelji u opscenim situacijama, žene u raznim prilikama i neprilikama, te ostali voajeristički ispadi) kamera može poslužit.
Za kakav detaljniji opis skoči na mobile review ili gsm arenu. Na oba site-a ocjene su vrlo dobre.

Odgovori uz citat
Bookmarks