ej valjda nisma promasio temu ali ima problem ovaj:
prije nekog vremen,mobilni mi je se pokvario,izvadio sam bateriju i karticu i kada sma opet vratio i pokusao upalit nije htio,nista,samo je nekoliko puta upalila se lampica kod infra,punio bateriju i nista. Odnio sma u servis ljudi su ga nekih 5 dana, drzali, dosadjivao sam im i govorili su da ga flashuju ali opet isto bude kada izvade bateriju,al na kraju su uspjeli i rekli su mi kaoadao prosjek baterije.....to je jedino sto sma skontao ih.Problem je tad nastupio, od tada mi signal na mob varira,isao sam u servis i govore da nije do njiha,sad ga ima sad ga nema, malo se pomjerim i ima ga, kada nema signala pise No networ coverage,al negdje bude i 5 crta,,,jbg u pola metra moze da bude i da ne bude signala. ja sma ga fleshovao, nabacio sam isti flash kao i oni u servisu R8F003,ali nije bilo napretka, planiram pokusati drugi flash nabacit pa probat i to...e imal ko da zna o cemu je rijec, molim za pomoc,mob je CID52

adao prosjek baterije.....to je jedino sto sma skontao ih.Problem je tad nastupio, od tada mi signal na mob varira,isao sam u servis i govore da nije do njiha,sad ga ima sad ga nema, malo se pomjerim i ima ga, kada nema signala pise No networ coverage,al negdje bude i 5 crta,,,jbg u pola metra moze da bude i da ne bude signala. ja sma ga fleshovao, nabacio sam isti flash kao i oni u servisu R8F003,ali nije bilo napretka, planiram pokusati drugi flash nabacit pa probat i to...e imal ko da zna o cemu je rijec, molim za pomoc,mob je CID52
Odgovori uz citat
Bookmarks