Imam problem..uspio sam prebacit video na mobitel odgovarajuceg formata..ali kad pocnem gledat video pocne stekat..i zvuk je brzi od slike. Neznam kako da to rijesim. Pomoć?
Imam problem..uspio sam prebacit video na mobitel odgovarajuceg formata..ali kad pocnem gledat video pocne stekat..i zvuk je brzi od slike. Neznam kako da to rijesim. Pomoć?
Zadnji uredio axl rose : 22-11-2006 u 23:09
hej ovdje fali par postova jedan napisan od mene a drugi neznam od koga
znam da fali, uglavnom je offtopic o joysticku
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
da kaj joystik ne pripada k800i ako da onda se govori o k800i.netreba biti tako strog osim toga samo su tri posta bila (kao ???) ne o k800i več o tome da netko ima k800i bez joystika a mi smo išli u tom pravcu da se utvrdi dali je to stvarno k800 ili nije jer ako je onda je to nešto novo od SE i kad se to utvrdi otvori se nova tema ali ne prije.kako bi to izgledalo kad bi netko otvorio temu otkrivanje tople vode,glupost svi bi ga ismijali i od njega napravili budalu.
pozdrav adminu. i ne biti prestrog.
tu se govorilo o tom "joysticku" i krenulo u ismijavanje, zato je obrisano
iPhone 5s 16 GB
nije se krenulo u nikakvo ismijavanje, samo nas je zanimalo više o tom joysticku, al nema veze, živjela diktatura![]()
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
jel se to meni cini ili k800 poskupljuje lagano? ocu ga kupit, al imam 300 eura, a sad je svugdje oko 320![]()
bitrate ti ne smije biti veci od 500kbit/s, barem je tako na k510Izvorno postao axl rose
napravi vise uzoraka filmica s razlicitim bitrate-om, prebaci na mob. i testiraj do kuda mozes
Bookmarks