Da, treba još malo zadrzati nakon okidanja, ako se odmah pomakne mob fotka nije najoštrija.Izvorno postao zmija
Da, treba još malo zadrzati nakon okidanja, ako se odmah pomakne mob fotka nije najoštrija.Izvorno postao zmija
PREDATOR
Zadnji uredio wildbabe : 29-10-2006 u 16:41
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Upravo sam probao instalirati novi firmware preko sony update programa i rekao mi je da imam najnoviji software![]()
Provjerio sam i definitivno imam onaj prvi R1CB001. (i zelenu crtu pri snimanju videa i odlazak na net jednim klikom itd)
Kako mogu instalirati novi firmware?
Jel ti mozda mobitel brandiran ili customiziran (T-Mobile, VIP)?
Ako si ga kupio u VIP-u, nije brandiran ali je customiziran (skoro 100% sigurno).
Na SEUS-u je izasao cisti firmware, ali mozda customizirani jos nije. U tom slucaju morat ces se strpit.
Brandiran je na O2. Kupio sam ga u Njemačkoj preko ebaya. Nema simlock doduše. Probat ću pitati kod O2 i vidjet ako se šta može napraviti.
U krajnjoj liniji ostaje mi wotanserver (sad sam malo prozujao po netu tražeći riješenje), ali kako o2 daje garanciju ne znam kako bi gledati na debrandiranje. hmmmhmmm![]()
Onda je sigurno do toga. O2 vjerojatno isto ima svoju customiziranu verziju firmware-a.Izvorno postao Hamanu
Da, mozes to srediti sa wotanom, onda imas cisti firmware, i cim se noviji pojavi na SEUS-u, mozes ga skinuti bez problema.Izvorno postao Hamanu
Vjerujem isto kao i svaki drugi operater, znaci negativno.Izvorno postao Hamanu
![]()
Bookmarks