Potvrdjujem ovo za zelenu crtu kod snimanja videa, ali samo dok snimam, kad gledam taj snimljeni filmic crte nema. Sa ostalim (veliki/mali sat, keypad tonovi) nemam problema.Izvorno postao Vuki
Potvrdjujem ovo za zelenu crtu kod snimanja videa, ali samo dok snimam, kad gledam taj snimljeni filmic crte nema. Sa ostalim (veliki/mali sat, keypad tonovi) nemam problema.Izvorno postao Vuki
Da..zelena crta dok snimam..kad pregledavam ne vidim je...clock size me zeza...skroz se smanji da ga je skoro pa nemoguće vidjeti!
Ovo drugo sve u redu![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Kod mene nema tih problema, video, sat i sve drugo uredno radi.
PREDATOR
Koji imas firmware? Moj je R1CB001.Izvorno postao predator
ja imam zadnji R1ED001.
Izvorno postao ravilov
Ovi problemi su bili sa starim softverom, novim softverom su uklonjeni ( R1ED001 )...
Tipkovnica je nekako malo cudna ali treba se priviknuti na nju, ostalo je sve![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja takodjer imam R1CB001 i jedino od navedenih problema ima da mi zvuk od tipkovnice sam nestane kao da sam je iskljucio ..
EDIT:
.. je li netko vec radio update software-a na K800, zanima me da li isti princip kao kod K750/W800 telefona zato sto vidim da u meniu ima funkciju pronaci novi softver !
To je samo jedna od mogucnosti kako mozes napraviti update (koja meni BTW ne radi, javlja "Device mgmt. SonyEricsson Communication interrupted", zna netko nesto o tome?). Inace update najnormalnije radi preko SEUS-a, potpuno isto kao na K750 i novijma. Ja sam napravio update prije par dana bez problema, sad imam R1ED001.Izvorno postao mentol
![]()
i jesi primjetio kakve promjene na telefonu, slikama, brzini...?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Evo upravo sam nadogradio software na R1ED001.
Koliko vidim za sada tonovi tipkovnice vise ne nestaju tko da sam zadovoljan. S drugim stvarima nisam imao problema ali ako jos nesto primjetim postat cu ovdje.
... isprobao sam i opciju nadogradnje preko samog uredaja i cini mi se da je ta solucija najdnostavnije/idealno rijesenje. Sve je sljakalo ok, uredjaj je u vrlo kratkom roku pronasao noviju inacicu softwera i ponudio nadogradnju (nekih 3440kb) samo sto bi ta avantura poprilicno i kostala..Izvorno postao ravilov
Tja, ti bar imas izbor. Kao sto rekoh, to preko menija meni uopce ne radi.Izvorno postao mentol
Cudno, obzirom da mi internet/GPRS inace radi bez problema...![]()
Pa, za pocetak, sve navedeno u ovoj temi je manje-vise tocno. Najveca vizualna promjena je MMS editor koji je totalno promijenjen. Takodjer, prilicno mi se svidja da sad gumb za povezivanje moram drzat par sekundi, jer sam ga prije stalno slucajno stiskao.Izvorno postao njoffra
Od ostalih stvari dosta ih se tice digitalca, a nisam jos bas nesto slikao pa da mogu reci. Subjektivno, telefon je jednako brz kao i prije.
Bookmarks