dobivat će se od 64MBIzvorno postao sethzg
imaš na službenoj stranici
dobivat će se od 64MBIzvorno postao sethzg
imaš na službenoj stranici
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Gdje piše, ja vidim samo da piše da ima 64MB memorije, i da ima podršku za memory micro?Izvorno postao bbbrljo
Zao mi je ako cu nekog razocarati, ali citam po forumima impresije ljudi koji su ga vec dobili i zajednicko im je svima to DA NEMA MEM. KARTICE U PAKETU.
Po meni je to dobar potez, jer ce smanjiti startnu cijenu telefona, a ionako sam mislio kupiti karticu veceg kapaciteta, pa bi ova samo skupljala prasinu, a placena je.Vjerujem da dosta ljudi slicno misli.Ipak je 64MB kartica premalo za ovaj aparat, a morao bih je platiti.
To stoji ako će mobitel koštati oko 3k kuna. Ali uzmi u obzir da će koristiti memory micro kartice koje će (barem u početku) imati cijenu minimalno 1 kunu po MB-u. A to je puno previšeIzvorno postao woody
biti če vjrojatno i više od 1kn po MB-uIzvorno postao sethzg
![]()
Nazalost znajuci Sony-evu politiku cijena za svoje memorijske kartice, ovo je vise nego vjerovatno. Sto se Sonya tice njihove kartice su kao od zlata.Izvorno postao mrcina
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ma ljudi, kartica micro MS2 1GB košta nevjerovatnih 499 kn, znaći 50 lipa po MB...Izvorno postao mrcina
a sad da li ima itko novosti o K790, kada dolazi, kolko će koštati, ima li ga vani za kupiti.....
pozdrav
Ako nekoga zanima i ako je u okolici Osijeka Sony Centar ga ima vec oko dva tjedna u prodaji po cijeni od 3700 kn. (K800)
Bookmarks