Kazu da se baterija kad je nova najbolje formira ako se odmah nakon kupovine isprazni do kraja, a onda prvo punjenje cijelu noc. Ja sam tako za sve svoje (nove) mobitele, i zasad nemam prituzbi...
Hmmm, ja uvijek kada uzmem novi tel bar 20% snage ima nova baterija pa mi izdrži cijeli dan onda je ispraznim do kraja pa punim 10 sati pa opet ispraznim do kraja pa napunim i onda normalno dalje s obaveznim jednom mjesečno da se sam izgasi pa ga napunim! Kroz mjesec mi vijek trajanja baterije se poveča i sve mi ok radi...
Kazu da se baterija kad je nova najbolje formira ako se odmah nakon kupovine isprazni do kraja, a onda prvo punjenje cijelu noc. Ja sam tako za sve svoje (nove) mobitele, i zasad nemam prituzbi...
Tako sam i ja radila do sada i bilo je sve ok.Ali eto sad sam se zeznula i pokvarila sve
Meni na polovnjaku traje do 4 dana.
Tek si jučer isključila 3g što je priličan napredak u štednji baterije. Propaj isljučiti ili smanjiti još neke stavke npr razinu svjetlosti ekrana.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Hmmm...nešto tu ne štima! Jesi sigurna da je nov i jeli originalni od sony ericssona ili neki brandirani tipa "vodafone", "o2",...itd? Nekada zna i do softvera biti da nešto ne štima...
Ne znam sta je ali nov jeste
Ako ga nisi kupila u ducanu moguce da ti je neko podvalio staru bateriju onda, ili neoriginalnu, jer meni uz intenzivno koristenje jave, interneta i muzike (i naravno pozivi i poruke) traje bez problema dva dana.
to i ja kažem. Meni k800 traje puna dva dana kad ga pregrijem igranjem igrica, fotkanjem i muzika + poruke i pozivi! Osnovno korištenje sigurnih 3-4 dana. Meni frend ovdje u dućanu prije 3 god kupio nov k750 al mu neki žnj punjač uvalili koji nije punio kopija a original mazli sebi plus dodatna xenon bljeskalica koja išla u paketu a vani mob kupljen pa ga otkodirali i uredno za 2600 kn prodali! Lako moguće da je baterija u mutnim poslovima...
Vrlo moguce.Mobitel sam kupila u radnji nov a baterija je bila skroz prazna,aparat se nije mogao ukljuciti .Moguce da je zamjenjena nekom koristenom ,ko zna.Ali kupim novu i rijesim problem![]()
ne mogu sad naci, koje su postavke za konvertiranje videa za k800? u mpeg4? koliko kbs i ostalo
iPhone 5s 16 GB
Hm, ovisi o ulaznom videu, a i o tome kakav hoces izlazni...
Vidi ovdje, mozda pomogne: https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35887
ok, thx. probat cu sa obadva prijedloga![]()
iPhone 5s 16 GB
ma probao sam, ali kasni. i da, s youtube-a su svi![]()
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav!
Imam problem sa gubitkom signala neovisno o mrezi posebno u zatvorenim prostorijama. dali je netko imao takva iskustva , mobitel je otkljucan postupkom opisanim na ovom forumu ali to se pocelo dagadjati prije . Dali se moze negdje kupiti antewna pa zamjeniti i kako ta antena izgleda.
Unaprijed Hvala
Da imam tih problema, ali zato što je mob zakucan u zid brzinom svjetlosti, i bio je na popravku, malo su popravili prijem, ali mislim da su rekli da antenu nemogu mijenjati jer bi valjda morali promijenit cijelu ploču, a to se neisplati.
Ja imao k800 i nikakvih problema sa signalom...delao sve pet u svakom pogledu a bio otkodiran!
Sama antena nema veze sa plocom. Jedino ako je zdrmano jos nesto (npr. izlazi za antenu na ploci).
ne znam kaj mu je,to mu se dogadja otkad sam mu mijenjao masku..
znaci zblokira se,ne radi tipke neke,i samo se ugasi,nekad se prije pokaze onaj display kad se stisne gumb za gasenje...
ima li mu spasa? bio je kod majstora al nije nista rijesio..![]()
gidi jap!
Pa pobogu, kakav je to naslov?!
Trebao bi obrisati ovu temu, ali ajde... Ovaj put cu je spojiti kamo spada.
imam taj mob već dvije godine i fkt je prava pila sam mi je kamera gluba nije bog zna neka kvaliteta......al sve us vemu je dobar
Bookmarks