bitrate ti ne smije biti veci od 500kbit/s, barem je tako na k510Izvorno postao axl rose
napravi vise uzoraka filmica s razlicitim bitrate-om, prebaci na mob. i testiraj do kuda mozes
nije se krenulo u nikakvo ismijavanje, samo nas je zanimalo više o tom joysticku, al nema veze, živjela diktatura![]()
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
bitrate ti ne smije biti veci od 500kbit/s, barem je tako na k510Izvorno postao axl rose
napravi vise uzoraka filmica s razlicitim bitrate-om, prebaci na mob. i testiraj do kuda mozes
jel se to meni cini ili k800 poskupljuje lagano? ocu ga kupit, al imam 300 eura, a sad je svugdje oko 320![]()
ne poskupljuje,nego je to najniža crno-prodajna cijena,jako je kvalitetan mob i ne pada mu cijena tako lako kao d900...
Ja sam uzeo svoj prije negdje otprilike dva mjeseca za 330 eura a vidim sada da jos uvijek drzi cijenu sto znaci da je ocito vrlo kvalitetan i da se ne da...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
cijena mu nepada jer SE nije još najavio nekakvog nasljednika...Izvorno postao wildbabe
Kad izađe ili kad bude nekakv recimo K900/k810 ili slično najvljen ili u prodaji, cijena K800 će počet rapidno padati...
Ali da je mob dobra i kvalitetan, to stoji...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
do ljeta nema nasljednika+ne bi reko da će rapidno padat,k750 je na crno oko 210-220e,što je još jako dobra cifra
pocet ce primjetnije padati cijena tek negdje u 4-5 mjesecu pred dolazak nasljednika.![]()
Izvorno postao hack100
evo da se vratim na par postova prije gdje je spominjan k800i bez jojstika,
nije ismijavanje i čovjek mi je poslao sliku a ja ju šaljem dalje da ju svi vide.
prema slici sliči na k800i ali mi jako sliči i na k618 i v630 ali u mat verziji kučišta a na što me aludiraju tipke.
dodatni podaci slijede kasnije kad mi odgovori na mail.![]()
to su neke fake slike ili moguca verzija nekog novog telefona ili moguca verzija K800
evo, pogledaj tu:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=2560
i pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17480
iPhone 5s 16 GB
te su sve slike napravljene prije nego što je k800 izašo, pa me se čini da su to možda neki prototipovi, a k800 je izašao kao finalni produkt... ja osobno nebi imao ništa ni protiv ovog
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
Izvorno postao wasx
pa zato ja od frajera tražim još veličinu displeja jer ovako sliči v630 i k618 ali ako ima veči displej od w810 onda je neki vrag u igri
Dobra je cifra za švercere i njihov novčanik, al neznam da će netko sad kupit od njih jer vip ima akciju po kojoj uređaj košta 1191 (približno 159e), a za postojeće korisnike 1091kn.Izvorno postao smogovac
CARpeDiem*
pa vidis, ova slika sto si stavio i ova na prvom linku sto sam dao su potpuno iste
iPhone 5s 16 GB
da samo što mi je tu sliku koju sam stavio dao frajer na pm a ja ju prije nisam vidio dok ti nisi stavio onaj link na ajmo reči beta verzije k800Izvorno postao imatic
ma cim sam je vidio, znao sam da mi poznata, da sam je vec vidioIzvorno postao mrcina
![]()
iPhone 5s 16 GB
ma stara slika.vise lici na w810 nego na k800i.
potpisujem... i meni se čini kao fake...Izvorno postao imatic
A dizajnom me vuče an k750 sa ubačenim navi-pad_om od W810...
Prije bi rekao da je to fake, nego da je istina... al možda je to netko sam napravio u kućnoj radionici...![]()
i prije izlaska k800 na net-u se moglo naci deseci razlicitih verzija buduceg izgleda k800,tako da ovo ne cudi.
Kako nebi izazvao gnjev![]()
![]()
molim za izvinjenje ako sam to promakao dali na K800 je moguce iskljuciti zvuk okidaca fotoaparata
Pozdrav
iksljučiš sve zvukove na mobu (dugo držiš # ) i onda nema zvuka kad slikaš...
Jos ga nemam pa je i to jedan od kriterija za odabir novog pored 3.2MP i koliko sam primjetio da jos nijedan tip SE nema tu rezoluciju
Pozdrav
ej valjda nisma promasio temu ali ima problem ovaj:
prije nekog vremen,mobilni mi je se pokvario,izvadio sam bateriju i karticu i kada sma opet vratio i pokusao upalit nije htio,nista,samo je nekoliko puta upalila se lampica kod infra,punio bateriju i nista. Odnio sma u servis ljudi su ga nekih 5 dana, drzali, dosadjivao sam im i govorili su da ga flashuju ali opet isto bude kada izvade bateriju,al na kraju su uspjeli i rekli su mi kaoadao prosjek baterije.....to je jedino sto sma skontao ih.Problem je tad nastupio, od tada mi signal na mob varira,isao sam u servis i govore da nije do njiha,sad ga ima sad ga nema, malo se pomjerim i ima ga, kada nema signala pise No networ coverage,al negdje bude i 5 crta,,,jbg u pola metra moze da bude i da ne bude signala. ja sma ga fleshovao, nabacio sam isti flash kao i oni u servisu R8F003,ali nije bilo napretka, planiram pokusati drugi flash nabacit pa probat i to...e imal ko da zna o cemu je rijec, molim za pomoc,mob je CID52
Meni ovo zvuci kao da ima problema sa kontaktom na antenu.
Moglo bi biti i softverski, ali kod tebe mislim da ipak nije.
...mogao bi znaci malo,rasklopit ga koliko je to osjetljivo
jesul vece sanse da sje*em neg da napravim...vec sma nasao skidanje oklopa i to,,,jel ima gdje na forumu šema za ovaj mob
Bookmarks