bio je 3300 u VIP-u nebrandirani (dobro, malo je brandiran, ali otkljucan) za ostale trgovine i oglasnik nisam siguran
pa kolko ja znam bio je 2800kn cim je izasao, sezam-picika ga je odmah kupio
bio je 3300 u VIP-u nebrandirani (dobro, malo je brandiran, ali otkljucan) za ostale trgovine i oglasnik nisam siguran
iPhone 5s 16 GB
za gotovinu je na slobodno bio 3200kn.
Da a sada košta 2500 kuna i to brandiranNema veze može se odnijeti u EM na stavljanje novog "cistog" firmwarea
ja ipak mislim da bi mu početna cijena mogla biti oko 4000kn.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
uvjeren sam da nece biti vise od 3500 kn.
zvučiš dosta sigurno...Izvorno postao zmija
jesu li to samo tvoj zaključak ili znaš nekoga tko radi u SE-u?
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
kad sam slao k750 na servis i zvao ih za nekoliko dana da pitam kad ce biti gotov,ujedno sam ih i pitao da li mogu okvirno reci koja ce biti cijena od k800i,jedan ljubazan gospodin je rekao da bi trebala biti na razini cijene modela k750 na pocetku prodaje.
tako je rečeno i na presici kad su ga predstavljali. možemo sad prekinut konačno o cijeni...vidjet ćemo kakava će bit kad dođe
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako će biti do 3500 kn kupujem ,više od toga nedam ))
a koji je bio skuplji od 3500kn kod SE ako ne računamo 990
w900,s700........
A i P910i je trenutno 4600 Kn u VIP-u.
Pa dobro što je vama, šta ćemo sad o cijeni P910 ovdje raspravljat??
Ajmo se fino ovdje osaviti cijene sve do onda dok ona ne bude poznata. Službeno priopćenje očekivane cijene sam vam već rekao.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sorry, to je bilo samo usporedbe radi...
jel zna neko kad ce u prodaju k800?vec sam nestrpljiv!!!![]()
Uskoro, ali ce cjena biti visoka.Treba pricekati koji mjesec dok se stabilizira. Sad ce biti jeftinih k750.
ma ne zanima me k750,nego pocetak prodaje k800i!
ma li kakve naznake da če iscuriti k800i/790i u dogledno vrijeme i po kojoj cijeni
Jedino što još uvijek vidim po netu jest da izlazi u drugoj polovici ove godine, što znači da bi mogao izaći u srpnju, ali i u studenom, mada sumnjam da će tako kasno ga izbacivati... Pretpostavljam da će to biti tijekom ljeta...
Mob je stigao u Njemačku. Ujak bio ovaj vikend u HR i imao ga sa sobom (k800). Uglavnom mob je boli glava, u 7.mj. kad sljedeći put dođe stiže i meni jedan. Gore je cijena novoga 450eura. Imao sam ga samo sat vremena kod sebe da proučim, al ono, kvaliteta izrade je odlična, kamera odlična (16x digitalni zoom), ma sve. Joystick odličan, ne zapinje. Jedina moja pritužba je na izbočinu sa stražnje strane di je kamera (tj. poklopac kamere). Malo strši dok je mob u uskim hlačama i smeta malo, al ostalo je sve super. Najljepše mi je svjetlo od kamere, ima xenon efekt hebeno izgleda. 72 kanala polifonije i jako glasan zvučnik sa jako izraženim Bassom.Još nešto što mi se jako dopalo je kamera za UTMS koja se nalazi s prednje strane kod zvučnika. Kamera se uopće ne kuži dok neko mob gleda.
Zadnji uredio Tommek : 31-05-2006 u 00:43
Jesi ga malo uslikao da vidimo kako izgleda u živo?
Hm, pa tesko ces preko slike vidjet kako izgleda uzivo.![]()
crno tržište u BiH ga ima (magla iz Njemačke) i cijene variraju od 250 Eura (zaključan) do 350 Eura maksimalno (sim free)..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Nisam imao čime.Izvorno postao konan1
![]()
Bookmarks