E da.Glavonje u Mobilu molim avatar mog mobitela
Evo!Napokon ga imam!Prije cca. 30min ušao sam u dućan u Amruševoj 1 (pošto ga u importaneu i u Maksimirskoj nije bilo) i kupio ga!Zadnjeg sam kupio.Neki je frajer pito za njega dok sam ga u istom dućanu isprobavao a tetica u dućanu mu je rekla : "nažalost ih nemamo više,ovaj je zadnji".Mislite da sam mu dao da vidi??Friška figa!Nema šanse.Mobitel je fenomenalan ali prvo malo upozorenje za nove vlasnike poklopac baterije se jako,jako teško stavlja.Zato nemojte forsirat da nekaj ne pukne.Rezultat toga što se jaaako teško stavlja je odličan.Naime poklopac se ništa ne deformira ni ne škripi.Ni malo.S mobom dobijete SE krpicu.Pitate se zašto?E zato kaj mobitel voli otiske prstiju ko muha drek,jasno?Otisci se dosta vide ali ako mobitel volite kao ja čišćenje otisaka je užitak.Uf...Sad softwerska strana.Software je zbilja vrlo dobar i bez uputa se vrlo lako snađe.Sorry nejdem u detalje (neda mi se a još moram malo mučit mob) osim ako vi zatražite.Bateriju mi je rekao gospon da moram 1. put puniti 16 (!!!!!!!) sati.Ali s mobom je napola puna pa ću ga stavit na punjenje u 20h da sutra mogu tipkat do mile volje.Još postavke za wap i MMS...Sezame očekujem link za java igre (i zvukove,ovi u njemu nisu bogzns što ali je zvučnik super) ali pomoć oko toga bih molio od bilo koga.Uf neda mi se više pisati
![]()
Zadnji uredio Hrc : 26-06-2003 u 17:53
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
E da.Glavonje u Mobilu molim avatar mog mobitela
Ajde super... koliko si ga platio?
Kada ga skuzis jos malo, napisi kakav mu je software, pogotovo kod pisanja poruka, jel te slijedi, ili je ubitacno spor kao na t68i???
Kakava je kamera, ikakve su fotke slikane s njom...? Stavi ih par u ovaj thread da vidimo...
I kaj sve dobis u kutiji?
ja cekam svog s nestrpljenjem
Forumaš godine :)
Joj...Ok može.Al prvo vi učinite nekaj za mene.OK?Trebaju mi postavke za MMS i za e-mail.Za MMS moram nazvat službu za korisnike?Vidio sam na vipovoj stranici za nešto od toga al sad nemren naći.Wap postavke sam sredio.Molim pomoć! Platio sam ga2754Kb,pisanje poruka je OK.Nije najbrže al je čist solidno.Kameru još nisam potpuno razotjkrio (ak mi date postavke za e-mail i MMS poslat ću vam slike na e-mail,dogovoreno? )
blago tebi
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa nazovi VIP i oni ce ti poslati postavke na MOB! Sve ce se samo instalirati
Nemam pojma gdje toga ima... na vipovoj stranici jos nisu uspijeli to staviti... nazovi vip...
Samo me još zanima dal postavke za wap aktiviraju i e-mail????
Pa da, vjerovatno je isto kao za t68...mozda i ne ali bi svakako oni to trebali imati...ako ne nista nek mu izdiktiraju na telefon postavke i neka ih poslje upise u MOB
NE, postavke za mail se razlikuju od ISP-a do ISP-aPoslao: Hrc
Samo me još zanima dal postavke za wap aktiviraju i e-mail????
0917777(vip info),0917700(vip informacije) Kaj da od tog nazovem?Čini mi se isto
091 77 00... korisnicku sluzbu!
Ok!Sad ću probat!
Isti K****, samo zovi![]()
Da samo kaj moram čekat užasno dugo.Napokon ga dobijem i kaže da nema postavke za T610 nego samo za T600
pa mozda pasu za t68. reci nek posalju. Mozes ti to i rucno upisati!
Potpuno je svejedno od kojeg SE uzmeš postavke kad su iste. A e-mail podešavaš isto kao i na računalu, znači pop server, korisničko ime, lozinka ...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Drago mi je da si ga uzeo HrcReci kaj se baš jako vide ostisci prstiju, kolko često ga moraš brisati? Jel se isto vide i na crvenoj i plavoj boji?
Otisci se zbilja jako vide ali se relativno brzo obrišu.S njim dobiješ i oriđiđi SE krpicu!WOW,ha?Vide se i na crvenoj i na plavoj.Zapravo samo na gornjem (crnom)dijelu se vide.Dolje jako malo.Ali crvene i plave boje nema kod nas...A sad sa postavkama: Stanje je kritično.Probao sam i postavke koje mi je vip poslo, i one sa SE stranica al ništa.To želim ručno unjet pa mi treba pomoć.Još pitanje: dali za MMS treba gprs,dali za e-mail treba gprs i može li vipme korisnik imat gprs.Molim pomoć!
ja nisam govorio o mailu vec o MMS-uPoslao: Sljaka
Potpuno je svejedno od kojeg SE uzmeš postavke kad su iste. A e-mail podešavaš isto kao i na računalu, znači pop server, korisničko ime, lozinka ...
Nisam tebi ni odgovaral.Poslao: sezam-picika
ja nisam govorio o mailu vec o MMS-u
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok, sory, poruka je bila ispod moje...quotaj![]()
Dajte malo pomozite!Treba li mi GPRS za e-mail?
ne
Bookmarks