evo malo sam se potrudio pa prije otvaranja topica potrazio teme koje spominju probleme sa w800i, no nisam nista nasao, znaci li to da svi sve odlicno sljaka?

Problem je slijedeci, prilikom uploada podataka na karticu dobivenu uz telefon podaci se nekada iskopiraju a nekada ne, nekada se javljaju neki errori i nebulozni folderi na kartici tamo gdje se kopiraju podaci. No u 99% slucajeva dogadja se slijedece, kopiras neku mp3-icu sa kompa na memory stick telefona ( 512mb dobiven uz njega ) nakon sto se sve prekopira, lijepo, uredno, skolski odvojim telefon od kompa pomoc "safely remove hardver" i tada hocu pokrenut doticni maloprije iskopirani mp3, a kad ono njega nema. Prikljucim ponovno telefon na komp i u diru gdje sam iskopirao mp3 nema nicega. Problemi vezani uz kopiranje i "imanje" podataka na kartici su ujedno i jedini, inace telefon radi odlicno. I gledam ja tako po stranim forumima, i kazu da noviji firmware rijesava taj problem, ali i da moze biti i do same kartice ( dosta ih je navodno neispravno ) Posto sam aparat kupio pri t-mobile-ju nemogu ga update-at na noviju verziju firmware-a ( moja je r1n035 ). Probao sam formatirat karticu par puta i neko vrijeme radi ok a onda opet isto sranje. I tako ja neki dan kud cu sta cu, i odo do ovlastenog servisera ( aka. mobis electronic. ) I tako ja tamo na salter, radi neka prijazna dama, i ja njoj objasnim problem, ovako ko sad vama i veli ona meni da ce ona zaprimit samo karticu jer da je ziher ona u pitanju, reko ja dobro Vi ste u tom poslu pa Vi najbolje znate sta i kako
I tak gledam ja danas "online" status servisiranja svoje kartice,treba napomenut da me je covjek iz servisa cak i jednom nazvao, al eto nisam bas tad bio pri telefonu a poslije ga nisam mogao dobit. I pise tamo pod tim nekim statusom slijedece: "nakon formatiranja kartica ok". meni odma oci zakrvavile *#&%/(# mater, kao da ja nisam probao to i sam u kucnoj radinosti. Uglavnom
da neduljim dalje:

Zanima me dali je jos netko imao doticni problem i kako ga je rijesio, sta je bilo kartica, firmware, sami uredjaj?! jer sam ja pomalo vec lud od tog svega, najgore sto se moram navlacit s tim servisom do besvijesti, nadam se da ce se to sve zavrsit korektno...