Dakle, ostaje i dalje 7 brojeva a novost je da se sad broj može izabrati i iz drugih mreža, a cijena za broj iz druge mreže je na prepaidu i tarifi 60 1,50kn, na tarifi 150 1,30kn, a na ostalim tarifama 1,10kn.
Dakle, ostaje i dalje 7 brojeva a novost je da se sad broj može izabrati i iz drugih mreža, a cijena za broj iz druge mreže je na prepaidu i tarifi 60 1,50kn, na tarifi 150 1,30kn, a na ostalim tarifama 1,10kn.
Ajd... bar nešto, mada je sirotinjski... A i bilo je za očekivati da će ju ostaviti...
I je, sam kaj to vrijedi vjerojatno od sutra, jer sam sad pokušavao promijeniti jedan od favorite brojeva u 091 broj i rečeno mi je da taj broj ne mogu koristiti kao favorite broj...
Zadnji uredio frish : 28-02-2006 u 19:53
He he, Judine škude............
normalno da ce ostaviti,jer vip daje 0kn
i ovo je napredak . smjesno je da tih posebnih 7 brojeva zoves ko iz teleta sve mreze , cak i par lipa skuplje . po koliko onda tek ostale zoves ?![]()
svejedno malo preskupoIzvorno postao ojpi
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Opa! Streslo i T-Mobile!Počeli i oni uvoditi akcije koje su drugi operateri već davali (ili još daju).
Sviđa mi se ovo s povlaštenim brojem prema drugoj mreži.
Neznam zašto toliko kukate protiv t-mobila, meni je ovih 7 brojeva baš super sjelo i mogu reci da su mi se troškovi mobitela prepolovili od kad je to na snazi.
_meni isto_Izvorno postao konan1
...da...da mora da jesu...Izvorno postao dj_velja
ma naravno...da....da....![]()
Izvorno postao revo
nije pa istina je
Izvorno postao konan1
da...da...mora da su ti se troskovi prepolovili...hhahahah...
mislim da se djelatnici t-mobila nebi smjeli mijesati u ove forume...samo valjaju gluposti i neistine....
jel ukinuto ono pola danas u pol cjene i samo stavljeno 7 brojeva na sve mreze?
Da, nema više pola dana. Zar je tako teško pogledati cjenik?Izvorno postao khideg
Danas je još dodano na stranicu da promotivno razdoblje traje do 31.08.2006. Također je novost da poziv prema simpa ti&ja broju više nije 0,61kn nego 0,60kn.
Zadnji uredio ojpi : 02-03-2006 u 12:46
Uuuuuuuuuuuuuu, hebote.Izvorno postao ojpi
![]()
Nije stvar u tome, to je samo sitnija korekcija. Oni će s tom ponudom spriječit veći odlazak na tele2, a kad akcije istekne već će ljudi zaboravit da uopće postoji tamo neki tele2.Izvorno postao Drug Mile
Jel ova ponuda vrijedi i za simpu ili je samo za preplatnike?
Sve fino piše...
Iz nekog glupog razloga, kad se na naslovnoj stranici od Simpe bira 7 Simpa ti&ja brojeva, link baca na pretplatu... Ovdje je link za simpu ti&ja...
Zadnji uredio frish : 01-03-2006 u 22:44
e stvarno jadna ponuda t-mobilea.
nisu se bas proslavili ovime, ja cekam nesto kao 0kn.
Bojim se da to nećeš dočekat od t-mobilea.Izvorno postao khideg
I naravno cijene vrijede do 31.08.2006.
Ovo još jednom dokazuje da je potez jadan.
Bookmarks