Zasto mi na Nokiu 6230 kad ukucam *#war0anty# izbacuje
Serial No:000000000000000
Made: 0000
Ima(o) sigurno neku "falinku"?
Pozdrav!
Zasto mi na Nokiu 6230 kad ukucam *#war0anty# izbacuje
Serial No:000000000000000
Made: 0000
Ima(o) sigurno neku "falinku"?
Pozdrav!
Serijski broj možeš vidjeti i sa *#06# (to je pouzdanije i radi na svim mobitelima ne samo na Nokiama)
Slazem se da moze sa *#06#, ali hocu da kazem da tamo gde teba da ga ima, nema ga! i da su sve nule, i da izgleda da je telefon vec radjen pre mene, jer sam ga kupio kao "nov, malo koriscen"![]()
1. otisao ti je cip koji se bavi tim podacima
2. neko je promenio imei. tj resetirao ga
jedino ako je na njemu mozda nesto drugacije napravljenoIzvorno postao viktorparacin
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
opet ti s besmislicama ?Izvorno postao macak_os
to se i meni dogodilo pa su mi rekli da je na njemu nasto drugacije napravljeno...Izvorno postao khideg
objasni malo detaljnije, tko je rekao, sto tocno drukcije, kada ti se to dogodlio. itd..
nemoj mislit da ti nesto zamjeram,samo i mene zanima sto see to dogodilo, pa malo detaljnije ako moze.
kupio sam neki SE od jednog tipa na kojem sam provjerio IMEI sve same nule...a htio sam odblokirati da moze primati vip karticu a kako sam imao samo vip karticu...pa sam se raspitao kodjednog tipa u trgovini, on je rekao da je taj prijasnji vlasnik vjerojatno mnogo toga promijenio...bio sam p*pi*dio...i nije mi vrijedilo imati vise taj SE pa sam si nabavio neki drugi mob....naravno, kupnjom u ovlastenim trgovinama jer vise ne vjerujem kupnjama na crnoIzvorno postao khideg
![]()
aha, pa sta je tu problem sto pise 0000, mozes ga otkljucat bez problema.Izvorno postao macak_os
tada nisam imao pojma za to....imao sam 15g, sada znam....a i SE mi se nije svidjao....slaba baterija....puknuta preklopna vrata, da ne i dalje nabrajamIzvorno postao khideg
![]()
Vjerojatno je lokalni "serviser" izbrisao IMEI (kao na ukradenim autima kad se skine broj šasije).
Ali ako ti radi u redu, nemoj se obazirati na tu sitnicu. Ako ima jamstvo odnesi ga u servis.
I na mojoj 6230 pišu samo nule.. Prije je normalno pisao imei to se sjećam, a jedino što sam napravio je update softwera u Mobisu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
???? ja kad sam geldao sve je pisalo u redu?Izvorno postao XLR8R
Si gledao prije ili poslje updejta sw? Bez brige nisi krivIzvorno postao khideg
![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
poslje updejta naravno.Izvorno postao XLR8R
treba upisati PM i po potrebi iskalkulirati IMEI iz UEM-a i rješena stvar...Izvorno postao khideg
to je normanloIzvorno postao viktorparacin
serijski broj se provjerava sa *#06#
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks