Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

.custom. Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Galaxy Nexus, Note 2
    Operater
    VIPnet
    Godina
    46
    Bodovi
    47.932
    Nivo
    53
    Bodovi: 47.932, Nivo: 53
    Bodovi: 47.932, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ti ne trebas prebacivati x65 u cx70 kad vec imas taj mob...

da bi imao cisti cx70 trebas sa x65 flasherom preimenovati model u CX70 (x65 flasher ce ti također napraviti loader za V_KLay). kad ga preimenujes, onda ga mozes update-ati sa FW-om za CX70, no i dalje ce ti ostati ikone od vodafone-a, no to se lako da promijeniti, a imas i temu gdje se decki sa foruma dogovaraju oko kreiranja cijelog novog menia za siemens-e (siemens/ostalo) pa tamo malo pogledaj...

eeprom tool imas za skiniti u dijelu besplatni programi, FFSinit imas na netu na landy site-u (imas link u siemens/ostalo/linkovi), a phone pilot bi trebao potraziti...

winswup postoji za svaki model i naravno vise verzija za svaki model...

sta je winswup - to je u biti siemens-ov update koji se koristi u interne svrhe (za servis i dr.), pa ako recimo npr nesto pođe po krivu dok si ubacivao FW preko winswupa, gubis pravo na garanciju, sto naravno nije slucaj ako to isto radis sa update tool-om (ono sot imas skiniti na sluzbenim stranicama)...

postoji jos i goli winswup tool, a to je ista stvar samo bez konkretne update datoteke... recimo sa posljednom verzijom smeltera mozes iz update tool-a izvuci xbz i xbi pa onda sa tim winswup-om mozes samo taj dio ubaciti u mob...
    maraschino - PTICICA

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    lg p500
    Operater
    098
    Bodovi
    6.744
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.744, Nivo: 19
    Bodovi: 6.744, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 3aTmr
    pa ti ne trebas prebacivati x65 u cx70 kad vec imas taj mob...

da bi imao cisti cx70 trebas sa x65 flasherom preimenovati model u CX70 (x65 flasher ce ti također napraviti loader za V_KLay). kad ga preimenujes, onda ga mozes update-ati sa FW-om za CX70, no i dalje ce ti ostati ikone od vodafone-a, no to se lako da promijeniti, a imas i temu gdje se decki sa foruma dogovaraju oko kreiranja cijelog novog menia za siemens-e (siemens/ostalo) pa tamo malo pogledaj...

eeprom tool imas za skiniti u dijelu besplatni programi, FFSinit imas na netu na landy site-u (imas link u siemens/ostalo/linkovi), a phone pilot bi trebao potraziti...

winswup postoji za svaki model i naravno vise verzija za svaki model...

sta je winswup - to je u biti siemens-ov update koji se koristi u interne svrhe (za servis i dr.), pa ako recimo npr nesto pođe po krivu dok si ubacivao FW preko winswupa, gubis pravo na garanciju, sto naravno nije slucaj ako to isto radis sa update tool-om (ono sot imas skiniti na sluzbenim stranicama)...

postoji jos i goli winswup tool, a to je ista stvar samo bez konkretne update datoteke... recimo sa posljednom verzijom smeltera mozes iz update tool-a izvuci xbz i xbi pa onda sa tim winswup-om mozes samo taj dio ubaciti u mob...
    sinoc se nisam stigao javiti, bilo je prekasno.
    ovako. koliko sam potrošio na impulse, toliko sam uštedio na unlockeru!

no, kako si i rekao, nije bilo potrebe prolaziti sav proces, osim preimenovanja i tada je originalni update sa siemensovih stranica prošao bez problema. javio je da je baterija preslaba, napunio sam ga, i prošlo je, čak nije niti tražio restart telefona.
    uglavnnom, sada je mob otključan, očišćen veći dio vodafonea (ostale su neke ikone i sličice) i fw56 je unutra. iskreno, bilo me malo frka, ali, eto, prošlo je sve ok. čak sam mislio zamoliti te da mi ti to napraviš, jer, dolazim za par dana u zadar. no, ovako ćemo sam na kavu!

i sada imam još samo jedno pitanje: sistem menu i developer menu? da li se trebam oko toga truditi, što tamo mogu naći, napraviti, pokvariti?

hvala!

pozdrav!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Korisni linkovi za Siemense
    By Sljaka in forum Siemens - Ostalo
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 16-12-2007, 15:21