ma tip je lud..
uvijek kad idem vidjet za mob idem na njegovu stranicu jer stranica je stvarno fenomenalna..
bolja mi je od GSMarene..
Jedva da je službeno predstavljan, Eldar već ima review
Code:http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-wilma-en.shtml
ma tip je lud..
uvijek kad idem vidjet za mob idem na njegovu stranicu jer stranica je stvarno fenomenalna..
bolja mi je od GSMarene..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Sve je to ok, al stvarno ne kuzim zasto SE ne izbaci vise symbian uredjaja? Definitivno bi zainteresirali veci broj ljudi. Navodno ce sad, osim m600i izbaciti jos uiq uredjaja, tek onda mogu u kakvu-takvu borbu s Nokiom.
Testis unnus, testis nullus!
se i nokia se neče tuči za tržište jer vlada dogovor se ima niži cijenom određen segment tržišta a nokia viši cijenom određen segment tržišta.ako kužite najskuplji se je oko 3500kn a nokia oko 5500kn najjeftiniji se je oko 300kn a nokia 1200kn itd to su moja mišljenja ali kad gledam tu se cijene kreču.znači se i nokia su podijelili tržište a ostali su im konkurencija.
Nema tu nikakvih dogovora, prevelike su to firme i svaka gleda svoj interes... SE-u ionako iz godine u godinu raste postotak na tržištu, dokje Nokiji čak i malo pao...
pa to ti je normalno za nokiu kad se zajebava na tržištu kao naša privreda i reagira presporo i preskupo ,pa onda ih ili se ili motorola ili samsung zahebu i izdaju bolji mob a nokia svog najavljuje i godinu dana unapred pa kad izađe rulja se več izrajbala na njih i više ne kupuju skupo več se okreču jeftinijim modelima po snazi i kvaliteti sličniji nokiji.pogledaj kako dugo k750i drži cijenu a kako je n6680 pala cijena ko da je netko nokiji zavezao kamen oko vrata.
Evo nastavci reviewa
Part 2. design, display and technologies
Part 3. PhotographicCode:http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-wilma-2-en.shtml
Nahvališe kameru do nebesa.........Code:http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-wilma-3-en.shtml
Ovo mi je presmješno:
Another unusual impression was the look of the phone when it was lying on the table, the lens cover on the back side is displaced upwards, as a result the phone falls on the table at certain angle. As if it is inclined towards you when it is lying on smooth surface. Minimal bend angle allows saving your efforts on bending your head in order to see who’s calling you at the moment, kind of minor part, but it’s very pleasant.
Pa nije to ništa novo ni čudno za Eldara. Tip očito ima inspiraciju za ispitivnje do zadnjeg detalja. Zašto ja volim njegove rivjue? Baš zbog tih sitnih stvari koje znaju nervirat odnosno dodavat točku na i.
Aha, a p800/900/910i/990 isto kad su izašli (tj. kad izađu) koštaju oko 3500kn?Izvorno postao mrcina
Bilo je samo pitanje vremena, nakon uvođenja Walkman branda, kad će Sony krenut sa Cybershotom. Mobitel je predobar, ali opet, to je samo mobitel, a ne smartphone![]()
Bravo mali![]()
.
To je najbolji mobitel u "mobitel-fotić" kategoriji. Bez premca. Nokia 6233 mu nije ni do koljena.
A ovo je još i bolje:
BTW, nisam stigao sve detaljno pročitati, pa me zanima da li se uopće gdje spominje kakav kvartal izlaska...One of the document mode examples is not the best one in terms of quality, the distance was approximately 25-30cm. Unfortunately after I made a series of shots, I became terrified after few days because I realized that I was taking photos of highly confidential documents, that’s why I had to drop out those shots from the review.
Both products will be commercially available in Velvet Black and start shipping globally during Q2 2006.Izvorno postao frish-KI
Ovo je sa New mobile
Izvorno postao Drug Mile
![]()
A ti si kao vel'ki a??
![]()
(
)
Imam jako dobro mišljenje o SE mobitelima, al kako nemam naviku posjedovat više od jednog mobitela, sumnjam da ću ikad više imat mobitel koji nije smartphone. E, sad, kad bi skombinirali nešto poput p990 Cybershot, o tome bi već razmislio...
zasad sam imao jedno pet komada se,tri simensa dva obična i jedan simbian,dve nokie(simbiani) i sad opet prelazim na se.to ti je iskustvo svi imaju svoje mane i svoje prednosti ali nekako mi više pašu se modeli nego nokie i simensi neznam zašto.moje mišljenje se modeli su nekako za radničku klasu a ne nokie i simensi.
Ima ljubicasto osvijetljenje tipkovnice!
A na kraju 4. dijela review-a, kaze da sutra dolazi zadnji dio u kojem ce sve sumirati, i dati hint o iducem SE modelu!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Upravo to! Napisao sam da je jako zanimljivo osvjetljenje (http://www.mobile-review.com/review/...ma-3-en.shtml), ali čekam da mi frend pošlje slike s presice koje smo slikali, pa da postam... interesantno rješenje, a pogotovo funkcijski dio tipkovnice gdje svjetlost u u sjaju izbija.Izvorno postao refugee
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, i meni se dopalo samo po slikama. Pretpostavljam da je uzivo efektnije.
I vidio sam slike sa vase pressice. Uff!![]()
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
E, upravo sam to i pretpostavljao... Ljeto 2006.Izvorno postao Drug Mile
Dovraga... prekrasan je...
He, he... U vrijeme kada imaš najmanje para...Izvorno postao frish-KI
![]()
livin' fast
![]()
![]()
Q2 2006, drugi kvartal 2006, to je 4. , 5. , i 6. mjesec, dakle izlazi prije ljeta.
PREDATOR
Dakle taman kad stedis (tj. pokusavas ustediti) za ljetovanje.![]()
Zadnji uredio ravilov : 01-03-2006 u 15:07
Te njihove najave obično predstavljaju kada oni misle da bi uređaj mogao izaći, a često se dešava da se to ipak pomakne za koji tjedan ili čak i mjesec...Izvorno postao predator
Da, u pravilu bude zadnji mjesec zadanog kvartala, a nekad i "prebaci" u slijedeći...........
Koliko ja to pratim, SE uglavnom poštuje svoje najavljene rokove (istina je da, npr. Q2 u pravilu znači lipanj i sl.). Ipak nije SE NokiaIzvorno postao Drug Mile
![]()
Bookmarks