tako je meni prijatelju on ima 256MB mmc kad izvadi i onda vrati karticu restartira mu se mob..... neznam zasto.....
Kupio sam u HGSpotu RS-DV-MMC od 512 MB ( Amzor ) i kartica normalno radi. Al problem je kad izvadim karticu i vratim ju natrag nemogu primat SMS-ove. Moram svaki put ugasiti i upaliti mob i tek onda mi stignu poruke koje sam trebao primiti. Nije neki veliki problem al me ipak zanima zakaj se to dogada.
tako je meni prijatelju on ima 256MB mmc kad izvadi i onda vrati karticu restartira mu se mob..... neznam zasto.....
koji firmwer, ciuo samo da 2.0536.0.2. ima problema s tim stvarim ..
Imam 3.0546.2.3. I imam par pitanja u vezi firmwera. Nikad ga nisam mjenjao (ni kad sam imao 3650). Dal se mora mjenjati svako malo, kolko to dođe i di to mogu dati promjeniti?
to ti ne jajnoviji firmwer, sad ge ne mozes mjenjati za noviji kad ga nema. a ako ima garancuju besplatno je u mobisui, ako nemas onda je 170kn. a ako se obratis nekom unloker-fleseru, onda ce te izaci i manje.
neki dan sam stavio zadnju verziju na N70 ali kaj se tiče mijenjanja kartica uvijek moraš podesiti da ti poruke idu na nju -jedamput je dosta znači poruke-podešenj-ostalo-spremi poruke na mmc ali kad mijenjaš kartice ostaješ bez softvera na originalnoj tipa lifeblog i antivirus a to može biti problem vratiti-možda pomogne
meni od kada rabim takav postav sve šljaka bez greške a ekipi iz mobisa ću se vratiti jer su pored mog backup-a izbrisali neke opcije iz originalne postave telefona
abdbda
Ma kopirao sam ja sve podatke sa stare na novu karticu, i lifeblog i antivirus, sve je gore i SMS-ovi su stavljeni na MMC al jos uvijek imam taj problem.
pa imas te programe za skniti s nokijine stanice.Izvorno postao abd
je imam ali mislim da onda antivirus treba ponovo platiti ili.....?Izvorno postao khideg
abdbda
mislim da da, ali imas hrpu krekriranih antivirusnih.
Bookmarks