Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 136

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    Ha ha ha, di si ti bio kad sam koristio VIP u lipnju 1999.g. (ako se dobro sjećam, bilo je to davno)...
    kad si vec takav "veteranski" korisnik, onda vjerojatno i znas kako je VIP vukao ljude za nos, i polagano isao s izgradnjom baznih stanica, tako da mislim da je usporedba vremena izgradnje baznih stanica kod obe mreze malo nerealna, pa smatram da bi trebalo i te stvari uzeti u obzir. roaming je druga prica, ali pretpostavljam da ce se i to postupno srediti, valjda do ljeta nadam se

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pppprrrr
    kad si vec takav "veteranski" korisnik, onda vjerojatno i znas kako je VIP vukao ljude za nos, i polagano isao s izgradnjom baznih stanica, tako da mislim da je usporedba vremena izgradnje baznih stanica kod obe mreze malo nerealna, pa smatram da bi trebalo i te stvari uzeti u obzir. roaming je druga prica, ali pretpostavljam da ce se i to postupno srediti, valjda do ljeta nadam se
    Da se mreža ne može izgraditi za par mjeseci to je svima jasno, ali prisjetimo se jeseni 1999.g. (ovo što ću sada reći nije nikakav hvalospjev VIP-u), VIP uvodi prepaid - cronet ni blizu tome, pokrivenost signala u podrumima, liftovima, Importane centru... Cronet ni blizu, kvaliteta signala ispred Cronetovog, Tele2 je punih godinu dana "na tržištu", kasni skoro sa svime, kvaliteta signala lošija oba oparatera, pokrivenost se svodi na par gradova... jednostavno ne ulažu dovoljno ... (jedan od primjer su plaće zaposlenih u Vukovarskoj SZK). Ili su nas, možda, postojeća dva oparatera razmazila kvalitetom usluga (cijenom nisu, to sigurno)...
    ...ili je to do mog mobitela, pa Mile, nije mobać tako star cca 6 mjeseci, zar misliš da je već gecrk??!!
    Nije ovo za mene ...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove