Dans u Maracatoneu Tele2 mrtav ... nema usluge ...![]()
Dans u Maracatoneu Tele2 mrtav ... nema usluge ...![]()
Nije ovo za mene ...
Nekako imam feeling ko da si sretan kad tele2 ne radi. Ko da sam sebi hoćeš dokazat da je bolje imat više cijene i kvalitetniju uslugu. Ali dobro ti je rekao JBT. Možeš se prebacit na vip.Izvorno postao tomislav10
Nisam mazohist, imam i vip i tele2, ali mene ne plaća tele2 da ga propagiram što ne bih rekao za neke ovdje na forumu ...Izvorno postao ojpi
Nije ovo za mene ...
možda te Vip plača da trubiš bezvezarije u vezi tele2, ajde fini več jednom, postao si turbo dosadan!!!Izvorno postao tomislav10
![]()
nema vece face od Isusa
Objasni ovu podebljanu riječ.... pa budem...Izvorno postao Vido
![]()
Kao što sam već jednom rekao ovaj forum ne smatram hvalospjevom niti jednom operatoru, pa tako ni Tele2, a posebice ne VIP-u... samo ukazujem na neke probleme koje mi se javljaju u korištenju pojedinih usluga... ako ćete slušati OK, a ako ćete hvalisati nekog operatera opet OK... meni ni u džep niti iz džepa ...
Nije ovo za mene ...
fini=završi, prestani, itd, al nemoj me uzeti za ozbiljno.Izvorno postao tomislav10
ali vidim da za sad si samo zapeo za t2, i sve što se komentira na forumu za t2, ti uvjek imaš nešto kontra, za druge mreže nisam vidio da si uopče nešto reko protiv, kuiš!
no dobro, neda mi se natezat s nikim, da nebi niti shvatili to kao natezanje...![]()
nema vece face od Isusa
Ha, cuj, imam mjesecno 50-100 kn. vise u dzepu, pa mi nije tesko rec da o tome mislim sve najbolje!!!Izvorno postao tomislav10
Da me bar tele2 plaća...Izvorno postao tomislav10
1600 kn mjesečno ???!!! Pa i nije baš neštoIzvorno postao ojpi
![]()
Nije ovo za mene ...
Bookmarks